Θεοδωράκης: Περιμένουμε από τον πρωθυπουργό, όχι από τον κ. Καμμένο να μας πει τι θέλει να κάνει

Θεοδωράκης: Περιμένουμε από τον πρωθυπουργό, όχι από τον κ. Καμμένο να μας πει τι θέλει να κάνει
Ο επικεφαλής του "Ποταμιού" Σταύρος Θεοδωράκης κάνει δηλώσεις στα ΜΜΕ για τα αποτελέσματα των εκλογών μστα γραφεία του κόμματος την Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2015. (EUROKINISSI/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ) Eurokinissi

Τη δυσαρέσκειά του για τη συνεργασία του ΣΥΡΙΖΑ με τους Ανεξάρτητους Έλληνες εξέφρασε ο Σταύρος Θεοδωράκης. Δείτε τις σχετικές δηλώσεις του στο βίντεο

Με δήλωσή του, ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης πήρε θέση για τη συνεργασία του ΣΥΡΙΖΑ με τους Ανεξάρτητους Έλληνες.

Ο κ. Θεοδωράκης διερωτήθηκε γιατί η νέα Κυβέρνηση ανακοινώθηκε από τον κ. Καμμένο, ο οποίος -όπως είπε- “εκπροσωπεί” και “αντιευρωπαϊκές απόψεις στην Ελλάδα. 

“Αναρωτιόμαστε, όχι μόνο εμείς αλλά και χιλιάδες άνθρωποι που ψήφισαν τον ΣΥΡΙΖΑ τι θα βγάλει αυτή η σύμπραξη του κ. Καμμένου με τον κ. Τσίπρα” είπε και πρόσθεσε: 

“Σε κάθε περίπτωση βέβαια το ποτάμι είναι εδώ και δεν αλλάζει την αρχική του θέση, την αρχική του διαβεβαίωση προς τον ελληνικό λαό. Κάθε φορά θα εκτιμάμε τις προτάσεις που θα κάνει η Κυβέρνηση και θα είμαστε παρόντες για να πούμε είτε ναι είτε όχι”.

Ο κ. Θεοδωράκης επιβεβαίωσε τη συνάντησή του με τον κ. Τσίπρα στις 7 το απόγευμα της Δευτέρας.

“Ο πρωθυπουργός της χώρα με κάλεσε να τον δω και θα πάω να τον δω”, είπε.

Ερωτηθείς για το αν το Ποτάμι είναι διατεθειμένο να δώσει ψήφο εμπιστοσύνης ή ψήφο ανοχής στην Κυβέρνηση είπε ότι αυτά θα πρέπει να εκτιμηθούν μετά τη συνάντηση και βεβαίως μετά τις προγραμματικές δηλώσεις της Κυβέρνησης.

“Υπάρχει ένας κακός οιωνός. Θα περιμένουμε γιατί αυτή είναι μια μεγάλη ευκαιρία για τη χώρα να αλλάξει σελίδα. Αυτή η χώρα χρειάζεται μεγάλες αλλάγές, χρειάζεται να κάνει κάποια βήματα μπροστά. Θα τα κάνει; Περιμένουμε από τον υπεύθυνο πρωθυπουργό και όχι από τον κ. Καμμένο να μας πει τι θέλει να κάνει και αναλόγως θα απαντήσουμε”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα