Από το Opel Insignia OPC μέχρι το Monza Concept

Από το Opel Insignia OPC μέχρι το Monza Concept

Η Opel προχωρά στο μέλλον με επτά παγκόσμιες πρεμιέρες στο 65ο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης (IAA), 12 – 22 Σεπτεμβρίου.

Η εταιρία παρουσιάζει το νέο Opel Insignia OPC, με ανανεωμένη εμφάνιση, αναβαθμισμένο πλαίσιο και καινοτόμο σύστημα infotainment.

Ο κινητήρας 2.8 V6 turbo 239 kW/325 hp με μέγιστη ροπή 435 Nm απογειώνει τον κορυφαίο αθλητή της Opel από στάση στα 100 km/h σε 6,0”. Εξίσου συναρπαστικές με την έκδοση OPC της ναυαρχίδας της μάρκας είναι οι παγκόσμιες πρεμιέρες του Insignia Country Tourer – νέου μέλους της οικογένειας Insignia και λάτρη της περιπέτειας – και των μοντέλων hatchback, notchback και Sports Tourer, με νέα σχεδίαση, καινοτόμα συστήματα infotainment και τους καλύτερους κινητήρες στην κατηγορία.

Η Opel παρουσιάζει επίσης στο κοινό τις προθέσεις της για το μέλλον με την πρεμιέρα του Monza Concept – το όραμα της εταιρίας για ένα συνδεδεμένο και αποδοτικό αυτοκίνητο.

Παράλληλα, αποκαλύπτει την πρόοδο της σύγχρονης αυτοκίνησης με καινοτόμα μοντέλα και λύσεις infotainment όπως το ADAM Black Link και το ADAM White Link και νέες γενιές κινητήρων. Ένας νέος 1.6 SIDI turbo 200 hp για το Cascada cabrio και η νέα οικογένεια μικρών βενζινοκινητήρων, σε συνδυασμό με νέο, εξατάχυτο κιβώτιο κάνουν επίσης ντεμπούτο στη Φρανκφούρτη.

«Έχουμε ισχυρά προϊόντα που θα οδηγήσουν την Opel και πάλι στο δρόμο της επιτυχίας, και καινοτόμα πρωτότυπα που δείχνουν τη μελλοντική κατεύθυνση της αυτοκίνησης. «Βρισκόμαστε στην καλύτερη θέση από ποτέ με μία ευρεία γκάμα ελκυστικών μοντέλων και τεχνολογιών αιχμής. Μπορείτε να το διαπιστώσετε και οι ίδιοι στην ΙΑΑ» δήλωσε ο Dr Karl-Thomas Neumann, CEO της Opel.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα