Test article

Test article

Παραμονή του Eurogroup, κοινοτικές πηγές διαμηνύουν ότι αν δεν υπάρξει συμφωνία μέσα στο Φεβρουάριο η Ελλάδα θα πρέπει να περιμένει μέχρι το καλοκαίρι. Απαραίτητη η παραμονή του ΔΝΤ, λένε και οι ευρωπαϊκοί θεσμοί. Τι προτείνουν για τον κόφτη ώστε να συμφωνήσει και το Ταμείο

Απαραίτητη είναι η επίτευξη συμφωνίας μέχρι και το τέλος Φεβρουαρίου σύμφωνα με κοινοτικό αξιωματούχο αν δεν θέλει η Ελλάδα να περιμένει μέχρι και το καλοκαίρι όταν θα έχει ολοκληρωθεί ο εκλογικός κύκλος σε Ολλανδία και Γαλλία.

Παραμονή του Eurogroup, κοινοτικές πηγές διαμηνύουν ότι αν δεν υπάρξει συμφωνία μέσα στο Φεβρουάριο η Ελλάδα θα πρέπει να περιμένει μέχρι το καλοκαίρι. Απαραίτητη η παραμονή του ΔΝΤ, λένε και οι ευρωπαϊκοί θεσμοί. Τι προτείνουν για τον κόφτη ώστε να συμφωνήσει και το ΤαμείοΠαραμονή του Eurogroup, κοινοτικές πηγές διαμηνύουν ότι αν δεν υπάρξει συμφωνία μέσα στο Φεβρουάριο η Ελλάδα θα πρέπει να περιμένει μέχρι το καλοκαίρι. Απαραίτητη η παραμονή του ΔΝΤ, λένε και οι ευρωπαϊκοί θεσμοί. Τι προτείνουν για τον κόφτη ώστε να συμφωνήσει και το ΤαμείοΠαραμονή του Eurogroup, κοινοτικές πηγές διαμηνύουν ότι αν δεν υπάρξει συμφωνία μέσα στο Φεβρουάριο η Ελλάδα θα πρέπει να περιμένει μέχρι το καλοκαίρι. Απαραίτητη η παραμονή του ΔΝΤ λένε και οι ευρωπαϊκοί θεσμοί. Τι προτείνουν για τον κόφτη ώστε να συμφωνήσει και το ΤαμείοΠαραμονή του Eurogroup, κοινοτικές πηγές διαμηνύουν ότι αν δεν υπάρξει συμφωνία μέσα στο Φεβρουάριο η Ελλάδα θα πρέπει να περιμένει μέχρι το καλοκαίρι. Απαραίτητη η παραμονή του ΔΝΤ, λένε και οι ευρωπαϊκοί θεσμοί. Τι προτείνουν για τον κόφτη ώστε να συμφωνήσει και το ΤαμείοΠαραμονή του Eurogroup, κοινοτικές πηγές διαμηνύουν ότι αν δεν υπάρξει συμφωνία μέσα στο Φεβρουάριο η Ελλάδα θα πρέπει να περιμένει μέχρι το καλοκαίρι. Απαραίτητη η παραμονή του ΔΝΤ, λένε και οι ευρωπαϊκοί θεσμοί. Τι προτείνουν για τον κόφτη ώστε να συμφωνήσει και το Ταμείο.

hfhfhfhfhfhg

Το νέο Πολιτικό Συμβούλιο. Εκτός Γεροβασίλη – Μπαλτάς

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα