Καμμένος: Οι ΑΝΕΛ θα βοηθήσουμε για να σταθεροποιηθεί η νέα πολιτική πραγματικότητα

Καμμένος: Οι ΑΝΕΛ θα βοηθήσουμε για να σταθεροποιηθεί η νέα πολιτική πραγματικότητα
Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πανος Καμμένος στην διακαναλική συνέντευξη τύπου την Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2015, στο Ζάππειο Μέγαρο. (EUROKINISSI/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ) Eurokinissi

Αφιερωμένο στους δημοσκόπους που τους χτυπούσαν αλύπητα, το σημερινό αποτέλεσμα, σύμφωνα με τον Πάνο Καμμένο. Ποιες οι δηλώσεις του επικεφαλής των ΑΝΕΛ από το Ζάππειο (Vid)

Από το Ζάππειο και αμέσως μετά την αποχώρηση του Αντώνη Σαμαράς, έγιναν οι δηλώσεις του επικεφαλής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνου Καμμένου.

Ο ίδιος είπε χαρακτηριστικά:

“Ευχαριστώ όσους μας εμπιστεύτηκαν. Όσους επέλεξαν σήμερα την ελπίδα και την ανεξαρτησία. Ο λαός ανέδειξε μια νέα κοινωνική και πολιτική πραγματικότητα. Οι ΑΝΕΛ θα βοηθήσουμε, ώστε αυτή η νέα πραγματικότητα να σταθεροποιηθεί για το καλό της πατρίδας. Οι ΑΝΕΛ είναι το αναγκαίο καλό για το έθνος για να οδηγηθούμε στο δρόμο της προκοπής, της αξιοπρέπειας και της προόδου. Για να επιστρέψει το χαμόγελο στα μάτια των παιδιών μας,  για να χτίσουμε τη ζωή που μας κατέστρεψε το μνημόνιο, για να οδηγηθούμε στο δρόμο της προόδου, για α ξεφύγει η Ελλάδα από την υποτέλεια.

Οι επόμενες ημέρες θα είναι δύσκολες. Σήμερα είναι η μέρα ευθύνης. Είναι η ώρα να ενωθούμε. Θέλω να ευχαριστήσω όσους αγωνίστηκαν με τους ΑΝΕΛ για τον δύσκολο αγώνα.

Θέλω να αφιερώσω το αποτέλεσμα στους δημοσκόπους που μέχρι σήμερα μάς χτυπούσαν αλύπητα”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα