LIVE EIKONA: Η ομιλία του Κ. Μητσοτάκη στο Βελλίδειο

LIVE EIKONA: Η ομιλία του Κ. Μητσοτάκη στο Βελλίδειο
81 , , 17 2016. SOOC

Σχέδιο μείωσης φόρων με αντίστοιχες περικοπές δαπανών 1,5 δισ μέσα σε ένα χρόνο παρουσίασε στη ΔΕΘ ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης. Προανήγγειλε ότι θα ζητήσει νέα συμφωνία με τους δανειστές με δύο σκέλη. Μείωση στο μισό του ειδικού τέλους της ΕΡΤ. Επιστροφή στην οικονομική και θεσμική κανονικότητα

“Δε θα δώσω ψεύτικες υποσχέσεις και δε θα μοιράσω χρήματα που δεν υπάρχουν”, τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης λέγοντας χαρακτηριστικά ότι βρίσκεται στη ΔΕΘ για να υπογράψει με τον κάθε Έλληνα και την κάθε Ελληνίδα μια συμφωνία αλήθειας.

Το τρίπτυχο του κ. Μητσοτάκη που παρουσίασε αναλυτικά κατά τη διάρκεια της ομιλίας, είναι λιγότεροι φόροι, λιγότερες δαπάνες και περισσότερες επενδύσεις.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης έκανε δριμεία επίθεση στον πρωθυπουργό λέγοντας  «συνεχίζει αμετανόητος και προσβλητικός. Εξακολουθεί να διχάζει τη χώρα με το λόγο και τις πράξεις του», ενώ επιτέθηκε με σφοδρότητα στον πρωθυπουργό για «εκτροπή» και κάλεσε το λαό «να πάρει την υπόθεση της δημοκρατίας στα χέρια του».

Στη συνέχεια ο κ. Μητσοτάκης παρουσίασε πρόγραμμα συγκεκριμένων μέτρων οικονομικής πολιτικής, στην κατεύθυνση μείωσης της φορολογίας και αντίστοιχης μείωσης της κρατικής δαπάνης, προσέλκυσης ιδιωτικών επενδύσεων και αντιμετώπισης του μείζονος προβλήματος της ανεργίας, καθώς και μεταρρυθμίσεις που θα δώσουν προοπτική και ελπίδα στους πολίτες.

πηγή φωτογραφίας: sooc

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα