Μια τσάντα για ένα καλύτερο περιβάλλον με καθαρές ακτές

Μια τσάντα για ένα καλύτερο περιβάλλον με καθαρές ακτές

Με σύνθημα «Ένα καλύτερο Περιβάλλον με καθαρές ακτές» η Lidl Hellas γιορτάζει την 5/6 την Ημέρα Περιβάλλοντος μαζί με τους πελάτες της.

Η Lidl Hellas προσφέρει με αγορές αξίας άνω των 20 Ευρώ, δωρεάν, σε όλους τους πελάτες της και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων μια βαμβακερή επαναχρησιμοποιούμενη τσάντα για τις αγορές τους.

Στόχος της είναι να δώσει το κίνητρο στους καταναλωτές να ευαισθητοποιηθούν περιβαλλοντικά και να δηλώσουν παρόντες σε ενέργειες φιλικές προς το περιβάλλον και το οικοσύστημά μας. Αντικαθιστώντας την πλαστική σακούλα με την επαναχρησιμοποιούμενη τσάντα προστατεύουμε το περιβάλλον και δημιουργούμε την παρακαταθήκη για το μέλλον των παιδιών μας.

 

Στη Lidl Hellas είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένοι, γι΄αυτό και μακροχρόνια πολιτική της αποτελεί η μείωση της αλόγιστης χρήσης της πλαστικής σακούλας. Η χρήση της δεν αποτελεί μόνο ένα μείζον περιβαλλοντικό πρόβλημα, αλλά παράλληλα συνιστά απειλή για την πανίδα του θαλάσσιου περιβάλλοντος. Για το σκοπό αυτό στη Lidl Hellas με στρατηγική απόφαση χρεώνουνε από την πρώτη μέρα λειτουργίας της στην Ελλάδα την πλαστική σακούλα με σκοπό η χρέωση αυτή να λειτουργήσει ως ανασταλτικός παράγοντας στην αμέριστη χρήση της. Με τον τρόπο αυτό αλλά και μέσω άλλων πρωτοβουλιών που αναπτύσσει προς αυτή την κατεύθυνση παρακινούμε τους καταναλωτές να επιλέγουν επαναχρησιμοποιούμενες τσάντες, προστατεύοντας το οικοσύστημά μας.

Ας αποτελέσει η Ημέρα του Περιβάλλοντος ένα έναυσμα για όλους μας, για να συμβάλουμε όλοι στη δημιουργία ενός καλύτερου περιβάλλοντος με καθαρές ακτές!

Επισκεφθείτε μας και στο:

www.lidl-hellas.gr

www.facebook.com/lidlgr/

www.twitter.com/Lidl_Hellas_

www.instagram.com/lidl_hellas

www.linkedin.com/company/lidl-hellas

https://www.youtube.com/user/lidlhellas

Snapchat: Lidlhellas

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα