Ο Χριστόφορος Πέσκιας στο Forky

Ο Χριστόφορος Πέσκιας στο Forky

Ο Χριστόφορος Πέσκιας αναλαμβάνει την επιμέλεια του καθημερινού μενού αλλά και την δημιουργία των νέων συνταγών του Forky

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση του Forky η συνεργασία με τον Χριστόφορο Πέσκια γίνεται επειδή και ο Χριστόφορος και η ομάδα του Forky πιστεύουμε ότι όλοι πρέπει να μπορούν να τρώνε καθημερινά υγιεινό, απολαυστικό φαγητό με φρέσκα υλικά και θέλουμε να το κάνουμε πραγματικά εύκολο και γρήγορο. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο δημιουργήσαμε το Forky και ψάχνουμε πάντα τρόπους για να το κάνουμε ακόμα καλύτερο με νέες συνταγές, υλικά και συνεργασίες.

Ο Χριστόφορος Πέσκιας μέσα από τις συνταγές του και βασισμένος στην μεσογειακή κουζίνα, θα δημιουργήσει για το Forky νέες συνταγές με γευστικές “πινελιές” εμπνευσμένες από τις κουζίνες όλου του κόσμου. Όπως πάντα, οι διατροφολόγοι του Forky θα συνεχίσουν να λαμβάνουν υπόψη τα διατροφικά στοιχεία των φαγητών όταν σχεδιάζουμε το μενού μας έτσι ώστε η καθημερινή διατροφή των πελατών μας να είναι απόλυτα ισορροπημένη. Οι μέχρι σήμερα αγαπημένες και δημοφιλείς συνταγές θα παραμείνουν στο menu όπως άλλωστε και η ταχύτητα στην εξυπηρέτηση, με την παράδοση του φαγητού να γίνεται πολύ γρήγορα, συνήθως σε λίγα μόνο λεπτά.

Ποιος είναι ο Χριστόφορος Πέσκιας

Ο Χριστόφορος Πέσκιας είναι ένας από τους πιο διάσημους chef στην Ελλάδα, βραβευμένος με 5 Χρυσούς Σκούφους και τέσσερις φορές με τον τίτλο “Σεφ της Χρονιάς”. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κύπρο, σπούδασε στις ΗΠΑ και έχει δουλέψει με μερικούς από τους καλύτερους chef του κόσμου όπως είναι οι Ferran Adrià, Marc Meneau και Charlie Trotter. Το 2008, το εστιατόριό του “48” μπήκε στη λίστα με τα “100 Καλύτερα Εστιατόρια του Κόσμου”. Τον έχουμε δεί σαν κριτή στο Master Chef και έγινε ακόμα πιο αγαπητός σε πολύ κόσμο μέσα από τις εμφανίσεις του σε τηλεοπτικές εκπομπές όπου μαγειρεύει συνταγές με μοναδικό και χαρακτηριστικό στιλ, πάντα χαμογελαστός.

Σε ότι αφορά στο  Forky υπενθυμίζεται ότι είναι μια υπηρεσία παράδοσης φαγητού σε λίγα μόλις λεπτά. Εισάγοντας την τεχνολογία σε έναν κατεξοχήν παραδοσιακό κλάδο, η παραγγελία γίνεται online σε μόλις 3 κλικ μέσω του
forky.gr ή του app. Το μενού έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε η υπηρεσία να μπορεί να χρησιμοποιηθεί καθημερινά, εξασφαλίζοντας μια ισορροπημένη διατροφή μέσα από νόστιμη, μοντέρνα κουζίνα. Το Forky έχει οδηγήσει σε νέα standard την παραγγελία και παράδοση φαγητού με την ποιότητα και την ταχύτητα εξυπηρέτησης που δεν συγκρίνονται πλέον με κανέναν στην ελληνική αγορά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα