Η Converge Α.Ε διοργανώνει για δεύτερη συνεχή χρονιά το Meet Magento GR 2016

Η Converge Α.Ε διοργανώνει για δεύτερη συνεχή χρονιά το Meet Magento GR 2016

Η εκδήλωση θα διεξαχθεί στις 12 Οκτωβρίου 2016 στο ξενοδοχείο Radisson Blu Park Hotel

Η Converge AE ως επίσημος Magento Professional Solutions Partner, διοργανώνει για δεύτερη συνεχή χρονιά το Meet Magento GR 2016.

Η εκδήλωση θα διεξαχθεί στις 12 Οκτωβρίου 2016 στο ξενοδοχείο Radisson Blu Park Hotel και φιλοδοξεί να δημιουργήσει τις τέλειες ευκαιρίες δικτύωσης για τη διεύρυνση των γνώσεων σε E-commerce & Magento.

Γνωρίστε την ομάδα Magento που θα παρευρεθεί στο Meet Magento Greece 2016

Το παρόν, ως ομιλητές, θα δώσουν καταξιωμένα άτομα από το χώρο του ηλεκτρονικού εμπορίου, των οποίων τα ονόματα είναι άρρηκτα συνδεδεμένα με το Magento και καλούνται να μας παρουσιάσουν την εμπειρία τους. Ανάμεσά τους θα είναι ο Ben Marks (World-travelled Magento U Instructor με πάνω από 1500 ώρες εκπαίδευσης Magento), ο Vincent Brach (Territory Sales Manager Southern Europe at Magento Commerce), αλλά και πολλοί άλλοι από την εγχώριο αγορά.

Στα πλαίσια διεξαγωγής της εκδήλωσης, οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να θέσουν απευθείας τα ερωτήματά τους στην ομάδα του Magento, προκειμένου να λάβουν εξατομικευμένες απαντήσεις σύμφωνα με τις ανάγκες του δικού τους ηλεκτρονικού καταστήματος. Ως εκ τούτου, όσοι επιθυμούν να έχουν μία αποκλειστική συνάντηση μαζί τους, χρειάζεται απλά να συμπληρώσουν τη σχετική φόρμα ενδιαφέροντος που έχει αναρτηθεί στην επίσημη σελίδα του Meet Magento GR.

Για πληροφορίες εισιτηρίων και τρόπους συμμετοχής, επισκεφτείτε την επίσημη σελίδα της εκδήλωσης.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα