Κριτική Τσίπρα σε Μητσοτάκη για τις ‘γαλάζιες’ διαγραφές

Κριτική Τσίπρα σε Μητσοτάκη για τις ‘γαλάζιες’ διαγραφές
10th Ordinary Congress of ONNED with keynote speaker the President of New Democracy political party, Kyriako Mitsotaki on April 15, 2016. / 10 , 15 2016. SOOC

Του καταλόγισε ότι διέγραψε τον γραμματέα του κόμματος και τον πρόεδρο της νεολαίας για δεν έφεραν τα επιθυμητά αποτελέσματα στις εκλογές του συνεδρίου

Την καρατόμηση του Γραμματέα της ΝΔ Ανδρέα Παπαμιμίκου και του προέδρου της ΟΝΝΕΔ Βασίλη Γεωργιάδη από τον Κυριάκο Μητσοτάκη στηλίτευσε ο Αλέξης Τσίπρας επισημαίνοντας ότι αποδεικνύουν την έλλειψη εσωτερικής δημοκρατίας στη γαλάζια παράταξη.

«Εμείς πιστεύουμε ότι τα κόμματα πρέπει να έχουν διαφορετικές εσωτερικές απόψεις. Αλλά εσείς κ. Μητσοτάκη ήσασταν αυτοί που διαγράψατε τον γραμματέα της νεολαίας του κόμματός σας και ολόκληρη την ΟΝΝΕΔ επειδή τα αποτέλεσμα στις εκλογές του συνεδρίου ήταν διαφορετικά από αυτά που επιθυμούσατε» ανέφερε ο Πρωθυπουργός.

Ο Αλέξης Τσίπρας καταλόγισε, μάλιστα, στον κ. Μητσοτάκη ότι αφιέρωσε μεγάλο μέρος της δευτερολογίας του στην προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη Βουλή στον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί εσωκομματικά ο ΣΥΡΙΖΑ. «Εμείς έχουμε διαφορετική αντίληψη για την εσωτερική δημοκρατία» είπε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός.

Κλείνοντας, πάντως, τη συζήτηση για ζητήματα ασφαλείας ο κ. Τσίπρας διαβεβαίωσε ότι η Ελλάδα είναι μια χώρα ασφαλής, «με βαθιά κουλτούρα αξιών, υπεράσπισης της δημοκρατίας, της αλληλεγγύης και της ανθρωπιάς».

Κατηγόρησε, μάλιστα την αντιπολίτευση ότι υπερασπίζεται με ξενοφοβικές θέσεις στο προσφυγικό. «Η χώρα βρίσκεται στην κατεύθυνση της εξόδου από την οικονομική κρίση, και η Ελλάδα δεν έχει σχέση με την κρίση ασφαλείας που μαστίζει κυρίως την κεντρική Ευρώπη» συμπλήρωσε.

(Φωτό: sooc.gr)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα