Ποντάροντας στις εκλογές: Οι αποδόσεις για τις “προσωπικές μάχες”

Ποντάροντας στις εκλογές: Οι αποδόσεις για τις “προσωπικές μάχες”

Οι εκλογές πλησιάζουν και τα στοιχήματα δεν περιορίζονται πλέον στον νικητή των εκλογών και την κατάταξη των κομμάτων. Ήδη έχουν σχηματιστεί ζευγάρια βουλευτών, και οι παίκτες καλούνται να επιλέξουν ποιος θα πάρει τις περισσότερες ψήφους!

Στην εκλογική αναμέτρηση της Κυριακής, υπάρχει η προσδοκία να απαντηθούν πολλά και κρίσιμα ερωτήματα για το μέλλον του τόπου.

Ωστόσο, όπου υπάρχει ερώτημα, υπάρχει και τζόγος και ήδη κυκλοφορούν αποδόσεις για τον νικητή των εκλογών, την αυτοδυναμία το τρίτο κόμμα και τα ποσοστά των κομμάτων, με τα περιθώρια για κέρδη να είναι μεγάλα.

Για τους μερακλήδες του στοιχήματος όμως, σε αυτή την αναμέτρηση υπάρχουν και οι προσωπικές μονομαχίες, καθώς λόγω της μεγάλης διακύμανσης που αναμένεται να παρουσιάσουν τα ποσοστά συγκεκριμένων κομμάτων σε σχέση με τις προηγούμενες εκλογές, πολλοί βουλευτές θα δώσουν μάχη ψήφο ψήφο για να μπουν στη Βουλή.

Τα ειδικά  στοιχήματα για τις “μονομαχίες” φτάνουν τα 30, με τους σίγουρους για σίγουρα κέρδη, αλλά και με τα αουτσάιντερ για να βάζεις λίγα και να παίρνεις πολλά.

Ξεχωρίσαμε τις πιο χαρακτηριστικές από αυτές και σας τις παρουσιάζουμε με το μεγάλο ερώτημα να είναι ποιος θα συγκεντρώσει τις περισσότερες ψήφους;

Άδωνις 1.20 VS Μεϊμαράκης 4.25

 

Γκερέκου 1.75 VS Νόνη Δούνια 2.00

 

Ζ.Κωνσταντοπούλου 1.50 VS Κεφαλογιάννη 2.50

 

Λαφαζάνης 1.55 VS Β. Κικίλιας 2,35

 

Τατσόπουλος 1.60 VS Γ. Ψαριανός 2.25

Δείτε όλα τα ζευγάρια εδώ

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα