Έκθεση Φρανκφούρτης: Πρακτικό, σπορτίβ αλλά και έτοιμο για περιπέτεια το νέο Nissan X-Trail

Έκθεση Φρανκφούρτης: Πρακτικό, σπορτίβ αλλά και έτοιμο για περιπέτεια το νέο Nissan X-Trail

Το Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης επέλεξε η Nissan για την παγκόσμια πρώτη της νέας γενιάς του δημοφιλούς SUV/Crossover, του Nissan X - Trail. Ενός μοντέλου το οποίο θα αντικαταστήσει και το Nissan Rogue στη Βόρεια Αμερική.

«Χτισμένο» επάνω σε μια νέα πλατφόρμα Common Module Family (CMF) , που ανέπτυξαν από κοινού η Nissan και η Renault αναμένεται να είναι διαθέσιμο σε 190 χώρες σε όλο τον κόσμο. Το νέο X -Trail υιοθετεί μια πιο crossover εμφάνιση και στυλ, η οποία παρουσιάστηκε για πρώτη από το Nissan HiCross Concept τον περασμένο χρόνο.

Στην ευρωπαϊκή αγορά το νέο X-Trail θα διατίθεται τόσο σε εμπρσθιοκίνητες εκδόσεις όσο και σε τετρακίνητες με το γνωστό σύστημα MODE 4x4i  της Nissan που περιλαμβάνει ένα περιστροφικό διακόπτη και τις επιλογές κίνησης στους  δύο τροχούς, αυτόματη λειτουργία ή Lock που προσφέρει μόνιμη τετρακίνηση .

Άλλες αξιοσημείωτες highlights περιλαμβάνουν την επιλογή μιας τρίτης σειράς καθισμάτων προσφέροντας έτσι ένα 7θέσιο εσωτερικό, καθώς και μια σειρά από χαρακτηριστικά άνεσης και ασφάλειας , όπως  Uphill Start Support, Advance Hill Descent Control, Active Ride Control , Active Engine Brake κλπ.

Η Nissan αναφέρει ότι η παραγωγή του X -Trail θα γίνει σε εννέα διαφορετικές μονάδες παραγωγής σε όλο τον κόσμο, με τις πωλήσεις να ξεκινούν σε επιλεγμένες αγορές από το πρώτο τρίμηνο του 2014.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα