Master Chef: Ένταση στην πρώτη ομαδική δοκιμασία – ‘Δεν μπορούμε να συνεννοηθούμε’

Η πρώτη ομαδική δοκιμασία είναι γεγονός και τα "μαχαίρια" βγήκαν μεταξύ των παικτών. Το λάθος της μπλε ομάδας που θέτει σε 'κίνδυνο΄την τελική νίκη
- 26 Ιανουαρίου 2018 07:13
Η αναζήτηση του νέου Έλληνα Master Chef συνεχίζεται και οι παίκτες, μετά την ψυχρολουσία της πρώτης δοκιμασίας αποχώρησης, κλήθηκαν να δοκιμάσουν για πρώτη φορά την τύχη τους στην ομαδική δοκιμασία. Ο καλύτερος της τελευταίας δοκιμασίας ανέλαβε αρχηγός της πρώτης ομάδας, ενώ παράλληλα επέλεξε τον αντίπαλό του και αρχηγό της αντίπαλης ομάδας. Όπως αποδείχτηκε, το θέμα της αρχηγίας ήταν ‘γυναικεία υπόθεση’.
Η συνεργασία μεταξύ των παικτών δεν ήταν όπως αποδείχτηκε εύκολη υπόθεση. Η ένταση και στις δύο ομάδες ήταν εμφανής και δεν έλειψε ο εκνευρισμός και οι φωνές κατά τη διάρκεια της διαδικασίας.
Μάλιστα, η Γωγώ ακούγεται σε κάποια στιγμή να σχολιάζει για την συμπαίκτριά της Νικολέττα “δεν μπορούμε να συνεννοηθούμε”.