Μπακογιάννη για Καμίνη: “Έχει κάνει θετικά, αλλά περίμενα περισσότερα”

Μπακογιάννη για Καμίνη: “Έχει κάνει θετικά, αλλά περίμενα περισσότερα”
Στιγμιότυπο από την συνεδρίαση της Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής και από την κατεπείγουσα συζήτηση του πολυνομοσχεδίου όπου περιλαμβάνονται τα προαπαιτούμενα μέτρα για την εκταμίευση τμήματος της επόμενης δόσης του μνημονίου το Σάββατο 27 Απριλίου 2013. Η συζήτηση θα συνεχιστεί την Κυριακή 28/4 στην Ολομέλεια της Βουλής και θα ολοκληρωθεί τα μεσάνυχτα με τη διεξαγωγή ονομαστικής ψηφοφορίας. (EUROKINISSI/ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ) Eurokinissi

Τι δήλωσε η βουλευτής Επικρατείας της ΝΔ, Ντόρα Μπακογιάννη, για το ενδεχόμενο υποψηφιότητάς της στις ευρωεκλογές, αλλά και τον Δήμαρχο Αθηνών, Γιώργο Καμίνη

Την απόφασή της να μην συμμετάσχει στις ευρωεκλογές επανέλαβε η βουλευτής της ΝΔ, Ντόρα Μπακογιάννη, σημειώνοντας πως εάν κάποιος βουλευτής επιθυμεί να το κάνει, θα πρέπει να παραιτηθεί από το αξίωμά του.

Σε δηλώσεις της στο MEGA, η κα Μπακογιάννη δήλωσε, ότι θα θέσει υποψηφιότητα για τις εκλογές, μόνο εάν της το ζητήσει ο πρωθυπουργός.

“Δεν είναι στις προθέσεις μου να είμαι υποψήφια στις ευρωεκλογές, αλλά αν ο Πρωθυπουργός μού το ζητήσει, δεν έχω αρνηθεί ποτέ να δώσω μάχη”, είπε.

Ακόμη, όπως είπε, είναι σωστό να παραιτηθούν οι βουλευτές από το αξίωμά τους σε περίπτωση που θα διεκδικήσουν την είσοδο στην Ευρωβουλή ή στους ΟΤΑ.

Όσον αφορά στη μάχη για το Δήμο Αθηναίων, είπε ότι τόσο ο Άρης Σπηλιωτόπουλος όσο και ο Νικήτας Κακλαμάνης είναι άνθρωποι, που την έχουν στηρίξει στις επιλογές της, σημειώνοντας ότι “δεν είναι ευχάριστο” για τη ΝΔ δύο βουλευτές να διεκδικούν τον ίδιο Δήμο.

Ειδικά ως προς τον Γιώργο Καμίνη, είπε ότι υπήρχαν μεγαλύτερες προσδοκίες, αναγνωρίζοντάς του ότι έκανε σοβαρή προσπάθεια για τα οικονομικά του Δήμου:

“Εχει πολλά θετικά, αλλά περίμενα περισσότερα ιδίως στον τομέα των υποδομών. Δεν είναι η ίδια σε θέση, και δεν επιθυμεί να κάνει υποδείξεις”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα