Συνελήφθη 23χρονος φερόμενος συνεργός του Ξηρού

Συνελήφθη 23χρονος φερόμενος συνεργός του Ξηρού
Ο Χριστόδουλος Ξηρός μεταφέρεται από αστυνομικούς των ΕΚΑΜ στην έξοδό του από τα δικαστήρια της Ευελπίδων μετ'α την απολογία του στον εισαγγελέα την Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2015. (EUROKINISSI/ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ) eurokinissi

Στα χέρια της Αντιτρομοκρατικής βρίσκεται, σύμφωνα με πληροφορίες, ένας ακόμη συνεργός του Χριστόδουλου Ξηρού

Ένας ακόμη συνεργάτης του Χριστόδουλου Ξηρού συνελήφθη, χθες, από αστυνομικούς της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας, στη Γλυφάδα, με βάση ένταλμα σύλληψης που είχε εκδοθεί σε βάρος του από τον ειδικό εφέτη ανακριτή, με την κατηγορία της ένταξης και συμμετοχής σε τρομοκρατική οργάνωση και διακεκριμένη κλοπή.

Πρόκειται για έναν 23χρονο Έλληνα με αρμένικη καταγωγή, ο οποίος, σύμφωνα με τα στοιχεία της αστυνομικής έρευνας, εκτιμάται ότι θα ήταν ο οδηγός του οχήματος που θα χρησιμοποιούνταν για τη διαφυγή των τρομοκρατών, μετά το χτύπημα στις φυλακές Κορυδαλλού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα αυτοκίνητα που θα χρησιμοποιούνταν στην επίθεση, ήταν τα οχήματα που εντοπίστηκαν στο Λουτράκι. Αν και δεν είπε ποιος του έδωσε την εντολή, λογικά του την έδωσαν οι ποινικοί της ομάδας Ξηρού (Κόκας, Πατουχέας).

Ο 23χρονος, κατηγορείται ότι είχε κλέψει το ΙΧ φορτηγό από το Γαλάτσι, το οποίο είχε βρεθεί στο Αιγάλεω μετά τη σύλληψη του Χριστόδουλου Ξηρού. Αυτό θα ήταν το όχημα διαφυγής.

Ο συλληφθείς, ο οποίος ήταν σεσημασμένος για μικροκλοπές, οδηγείται, αυτήν την ώρα, στον ειδικό εφέτη ανακριτή, που χειρίζεται την υπόθεση.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα