Την παραίτηση του διοικητή της ΕΥΠ ζητεί ο Π. Καμμένος

Την παραίτηση του διοικητή της ΕΥΠ ζητεί ο Π. Καμμένος
Συνάντηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα με τον πρόεδρο των "Ανεξάρτητων Ελλήνων" Πάνο Καμμένο την Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2015, στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην πλ. Κουμουνδούρου. (EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ) Eurokinissi

Την αποπομπή του διοικητή της ΕΥΠ Γιάννη Ρουμπάτη, για την υπόθεση των καταγγελιών του Γιάννη Πανούση, ζητά εμμέσως πλην σαφώς ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων και υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος.

Ο διοικητής της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (ΕΥΠ) Γιάννης Ρουμπάτης θα έπρεπε να είχε υποβάλει την παραίτησή του, μετά την υπόθεση του Γιάννη Πανούση, δήλωσε σε συνέντευξή του ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Κάμμένος

“Καταλαβαίνω ότι υπάρχει μία διαφοροποίηση με την ΕΥΠ…”

“Η ΕΥΠ έχει άριστα στελέχη τα οποία έχουν πληροφορίες που μακάρι οι υπουργοί να διάβαζαν και να εκμεταλλεύονταν προς όφελος της πατρίδας μας. Διαφωνώ με τη διοίκηση της ΕΥΠ και συγκεκριμένα με τον κ. Ρουμπάτη, διότι όταν βλέπουμε διαλόγους που υποκλάπηκαν από την ΕΥΠ να βγαίνουν σε τηλεοπτικές εκπομπές και στα χέρια του κ. Πανούση έγγραφες συνομιλίες, θα έπρεπε ουσιαστικά αυτά να οδηγήσουν τον κ. Ρουμπάτη στην παραίτησή του”, είπε στην εφημερίδα Real News.

“Από εκεί και πέρα, δεν γίνεται να ανταλλάσσουν πληροφορίες σε ξενοδοχείο στο Λουτράκι ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη – και μιλάμε για τον κ. Πανούση – με τον διοικητή της ΕΥΠ”, προσέθεσε.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα