Ποιος διάσημος σεφ του εξωτερικού προτείνει Άκη Πετρετζίκη;

Ποιος διάσημος σεφ του εξωτερικού προτείνει Άκη Πετρετζίκη;

Με ανάρτησή του στο instagram, που αριθμεί 5,4 εκατ. followers παρακαλώ, αυτός ο διεθνούς φήμης σεφ καλεί τους θαυμαστές του να ακολουθήσουν τον πρώτο Έλληνα master chef

Αυτή η ανάποδη τάρτα με καρότα φέρει την υπογραφή του Άκη Πετρετζίκη και φαίνεται πως τράβηξε ιδιαίτερα την προσοχή ενός διάσημου σεφ. Ο Jamie Oliver την ξεχώρισε και αποφάσισε να την αναδημοσιεύσει στο προσωπικό του προφίλ στο instagram. Ο Βρετανός μάγειρας μάλιστα εκθείασε το ταλέντο του Έλληνα σεφ και παρότρυνε τα εκατομμύρια των ακολούθων του στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης να τον ακολουθήσουν. 

“Τόσο περήφανος που ο Άκης Πετρετζίκης πλησιάζει τους 500.000 followers, οπότε δώστε του ένα μεγάλο follow αν λατρεύετε νόστιμες συνταγές όπως αυτή η τάρτα λαχανικών” έγραψε αναδημοσιεύοντας την γαστρονομική πρόταση του Πετρετζίκη.

Ο Άκης Πετρετζίκης δεν είναι άγνωστος φυσικά στον Jamie Oliver, καθώς οι δύο τους συνεργάζονται για το διαδικτυακό κανάλι του τελευταίου στο youtube. Ο πρώτος Έλληνας master chef ετοιμάζει εδώ και καιρό βίντεο με δικές του συνταγές για το Food Tube του Βρετανού τηλεμάγειρα.

Ιδιαίτερα δημοφιλή υπήρξαν τα ποστ στο Food Tube με συνταγές του Άκη Πετρετζίκη και sous-chef την Ελληνοαμερικανίδα Νία Βαρντάλος.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα