Κερδίστε προσκλήσεις για τη μουσική παράσταση “Flea Market” και την Καμεράτα με Deep Purple και David Bowie

Κερδίστε προσκλήσεις για τη μουσική παράσταση “Flea Market” και την Καμεράτα με Deep Purple και David Bowie

Το ΕΘΝΟΣ της Κυριακής στις 28 Ιανουαρίου σας δίνει την ευκαιρία να παρακολουθήσετε τις δημοφιλέστερες μουσικές και θεατρικές παραστάσεις

Και αυτήν την Κυριακή 28/01 με το ΕΘΝΟΣ, τυχεροί αναγνώστες θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν διπλές προσκλήσεις για τις δημοφιλέστερες μουσικές και θεατρικές παραστάσεις.

-ΔΙΠΛΕΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ  ΓΙΑ ΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ:

FLEA MARKET

Με τον Φοίβο Δεληβοριά και τη Μαρίνα Σάττι

 

PASSPORT ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ UPSTAIRS, ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΥ 58 & ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ, ΑΘΗΝΑ, ΤΗΛ.: 210-5222203.

Ο Φοίβος Δεληβοριάς και οι συνεργάτες του δημιουργούν μια ατμόσφαιρα γιουσουρούμ στη σκηνή του Passport Κεραμεικός, απλώνοντας στους πάγκους τις μικρές ιστορίες που μαζεύει  ο τραγουδοποιός από το ’89 έως σήμερα, ύστερα από σκληρό παζάρι με τα κενά της ζωής ανάμεσα στους δίσκους. Και επειδή κάθε σωστό «flea market» οφείλει να έχει στην πραμάτεια του εξωτικά αρώματα και εντόπια ζεστασιά, ο Φοίβος καλεί τη Μαρίνα Σάττι και τις υπέροχες Fones της για να μας πουν τραγούδια  από όλο τον κόσμο, από τα Βαλκάνια ως την παλιά Αμερική  και από την Αραβία ως τη μεσαιωνική Γαλλία.

-ΔΙΠΛΕΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ:

DAVID BOWIE, DEEP PURPLE, PHILIP GLASS

Με τους Μουσικούς της Καμεράτας και τον Γιώργο Πέτρου

 

ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ (ΑΙΘΟΥΣΑ ΧΡΗΣΤΟΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ),  ΛΕΩΦ. ΒΑΣΙΛΙΣΣΗΣ ΣΟΦΙΑΣ, ΑΘΗΝΑ, ΤΗΛ.: 210-7282333.

Ο Philip Glass, ο David Bowie, o Brian Eno και οι Deep Purple μέσα από έναν συναρπαστικό συμφωνικό διάλογο με τους Μουσικούς της Καμεράτας και τον Γιώργο Πέτρου συμπράττουν με τον δημοφιλή τραγουδιστή του συγκροτήματος MEΛISSES, Χρήστο Μάστορα, και τον Γιάννη Παπαδόπουλο στην ηλεκτρική κιθάρα σε μια δουλειά που η ποιότητά της ξεπέρασε τα σύνορα της χώρας μας. Ο πολυσχιδής Δημήτρης Τίγκας στο ηλεκτρικό μπάσο και ο διακεκριμένος ντράμερ Γιάννης Σταυρόπουλος συμπληρώνουν την εξαίρετη ομάδα των σολίστ.

*Οι λεπτομέρειες για τη συμμετοχή στους διαγωνισμούς και οι όροι στο ΕΘΝΟΣ της Κυριακής

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα