Μπλόκα αγροτών: Κλειστή η νέα εθνική Πατρών-Κορίνθου και η Ιονία οδός

Μπλόκα αγροτών: Κλειστή η νέα εθνική Πατρών-Κορίνθου και η Ιονία οδός
ΑΡΓΟΛΙΔΑ -ΜΠΛΟΚΟ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΣΤΗΝ ΑΡΓΟΥΣ-ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΣΤΟ ΑΡΓΟΣ-Αγρότες έστησαν μπλόκο στην ΕΟ Άργους- Κορίνθου, στο ύψος του Ινάχου ποταμού στην Αργολίδα,,κόμβος προς Τρίπολη , Κόρινθο και Αθήνα,την Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2017. Οι αγρότες διαμαρτύρονται για την εφαρμογή των μέτρων των μνημονίων και της ΚΑΠ, με τα οποία όπως τονίζουν στην ανακοίνωση τους "επιταχύνεται η συγκέντρωση της γης και της παραγωγής στα χέρια λίγων μεγαλοαγροτών-επιχειρηματιών, με συνέπεια να οδηγούμαστε στο ξεκλήρισμα, στη φτώχεια και στην εξαθλίωση". (EUROKINISSI/ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ) Eurokinissi

Παραμένουν τα τρακτέρ στον κόμβο του Αγίου Δημητρίου, στην Ιονία Οδό. Μπλόκο αγροτών και στο ύψος του Αιγίου και του Λούρου

Έκλεισαν το δρόμο, πιστοί στο ραντεβού τους, στη ΝΕΟ Πατρών-Κορίνθου και στα δύο ρεύματα, σε ένδειξη σύγκρουσης με την ισχύουσα κυβερνητική πολιτική.

Παράλληλα, κλειστός είναι και ο κόμβος της Ιονίας Οδού, και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, στη θέση Άγιος Δημήτριος, από χθες το μεσημέρι από αγρότες και κτηνοτρόφους της Άρτας. Στο μπλόκο έχουν παρατάξει τα τρακτέρ και αγρότες από το Κομπότι, οι οποίοι συμμετέχουν στην κινητοποίηση της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Άρτας.

Η τροχαία εξακολουθεί να κάνει εκτροπή της κυκλοφορίας των οχημάτων από παρακαμπτήριους δρόμους. Παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες, το απόγευμα αναμένεται ενίσχυση του μπλόκου με κτηνοτρόφους και αγρότες.

Στο μπλόκο του Λούρου, στην Πρέβεζα, ενισχύθηκαν τα τρακτέρ από γύρω αγροτικές περιοχές, ενώ αύριο αναμένεται το συντονιστικό να καθορίσει τη περαιτέρω μορφή των κινητοποιήσεων.

(Με πληροφορίες από ΑΠΕ)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα