Το πανέμορφο Flxible Starliner του 1957 πωλείται έναντι 175.000 ευρώ

Το πανέμορφο Flxible Starliner του 1957 πωλείται έναντι 175.000 ευρώ

Είναι κλασικός εκπρόσωπος της αμερικάνικης σχολής των λεωφορείων του περασμένου αιώνα. Έχει διαμορφωθεί σε ένα υπέροχο τροχόσπιτο και πωλείται.

Πριν από 57 χρόνια, ο Αϊζενχάουερ ήταν ο κάτοικος του Λευκού Οίκου και εκείνη την εποχή κατασκευάσθηκε το Flxible Starliner. Ένα τροχόσπιτο, το οποίο 57 χρόνια μετά την πρώτη του παρουσία στους δρόμους των ΗΠΑ, εξακολουθεί να αποτελεί μια πανέμορφη και άκρως λειτουργική κατασκευή.

 

Παρόλα αυτά, το ερώτημα που τίθεται, είναι ένα: Δίνεις 175.000 ευρώ για να το αγοράσεις (άσε που πρέπει να ταξιδέψεις έως την Νότια Καρολίνα) ή δίνει αυτά τα χρήματα για μια Ferrari 458 Italia;

Όπως και να έχει το θέμα, το Starliner είναι ένα σπάνιο τροχόσπιτο, με πολύ ωραία εμφάνιση, ενώ παράλληλα βρίσκεται σε άριστη κατάσταση με όλα τα συστήματα να λειτουργούν στην εντέλεια.

 

Αυτό το πολυτελές τροχόσπιτο έχει προσφάτως αναβαθμιστεί και διαθέτει όλα τα κομφόρ που μπορεί να ζητήσει ένας αγοραστής σήμερα.

Το τροχόσπιτο κινείται από ένα σύγχρονο κινητήρα Cummins ISC turbo diesel, ο οποίος συνδυάζεται με ένα εξατάχυτο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων με διπλό overdrive.

 

Σύμφωνα με τον πωλητή, με αυτό το μηχανικό σύνολο, το τροχόσπιτο αναπτύσσει ταχύτητα 130 χλμ./ώρα.

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα