Ανοιχτή συγκέντρωση στο Κλειστό Γήπεδο Παλαιού Φαλήρου, η κεντρική προεκλογική της Ν.Δ

Ανοιχτή συγκέντρωση στο Κλειστό Γήπεδο Παλαιού Φαλήρου, η κεντρική προεκλογική της Ν.Δ
ΑΘΗΝΑ-ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2014-ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ ΝΔ ΚΑΙ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ Α. ΣΑΜΑΡΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ.(EUROKINISSI-ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) Eurokinissi

Η ομιλία Σαμαρά την Παρασκευή θα πραγματοποιηθεί τελικά σε κλειστό χώρο, όπως οι προηγούμενες

Ανοιχτή συγκέντρωση στο Κλειστό Γήπεδο Παλαιού Φαλήρου (Tae Kwon Do)  θα είναι τελικά η κεντρική προεκλογική της Νέας Δημοκρατίας την Παρασκευή.

Η ομιλία του Αντώνη Σαμαρά στην Αθήνα, με την οποία θα κορυφωθεί η προεκλογική γαλάζια εκστρατεία, δεν θα πραγματοποιηθεί τελικά στο Σύνταγμα, όπως είχε ανακοινωθεί.

Η προηγούμενη απόφαση για ομιλία στο Σύνταγμα, ελήφθη σήμερα από το πρωθυπουργικό και κομματικό επιτελείο, με στόχο τη συσπείρωση της βάσης της Ν.Δ και την ανύψωση του γαλάζιου ηθικού λίγο πριν το εκλογικό νήμα.

Την προηγούμενη ημέρα θα έχει πραγματοποιηθεί η ανοιχτή συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ, γεγονός που φαίνεται πως έπαιξε ρόλο στην αλλαγή σχεδίων από πλευράς Μαξίμου, καθώς οι συγκρίσεις θα ήταν αναπόφευκτες και η εικόνα του πρωθυπουργού να μιλά σε κλειστό χώρο (είχε προκριθεί το ΟΑΚΑ) δε θα ήταν εξ ίσου πανηγυρική.

Συνεπώς, όπως και στις ευρωεκλογές, η συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί στο κάτω μέρος της πλατείας Συντάγματος, με την κινητοποίηση να έχει ήδη ξεκινήσει.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα