Κύρτσος στο Ραδιόφωνο 24/7: Ο Σόιμπλε μου είπε ότι θα υπάρχει συμφωνία τον Ιούνιο για τη δόση

Κύρτσος στο Ραδιόφωνο 24/7: Ο Σόιμπλε μου είπε ότι θα υπάρχει συμφωνία τον Ιούνιο για τη δόση
Συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας την Δευτλερα 29 Ιουνίου 2015, στην Βουλή. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) Eurokinissi

Ο ευρωβουλευτής της ΝΔ, μίλησε στο Ραδιόφωνο 24/7, και αποκάλυψε τι του είπε ο Σόιμπλε για το ελληνικό χρέος

Στο Ραδιόφωνο 24/7 και την εκπομπή “Αντίμετρα” του Στέφανου Τζανάκη και του Γιώργου Μελιγγώνη μίλησε ο Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Κύρτσος, και όπως είναι αναμενόμενο στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκαν οι εν εξελίξει διαπραγματεύσεις για το ελληνικό χρέος, που αναμένεται να κορυφωθούν μέχρι τις 15 Ιουνίου και στο κρίσιμο Eurogroup.

“Ο Σόιμπλε μου είπε ότι θα υπάρχει συμφωνία τον Ιούνιο, αλλά για να πάρουμε τη δόση. Για το χρέος, ο Σόιμπλε επιμένει πως πρέπει να γίνουν οσα έχουν συμφωνηθεί το 2015. Nα ολοκληρωθεί το πρόγραμμα και εάν κριθεί αναγκαίο, τότε θα δούμε για το χρέος” τόνισε ο κ.Κύρτσος και κατηγόρησε την κυβέρνηση για ολιγωρία.

“Η κυβέρνηση λέει ότι έκανε όσα έπρεπε να έχει κάνει, και τώρα οι εταίροι να αναλάβουν την ευθύνη τους. Εκεί που λαμβάνονται οι αποφάσεις, εκτιμούν πως η κυβέρνηση καθυστερεί, δεν υλοποιεί όσα έχουν συμφωνηθεί και πως έχει ταχθεί με το ΔΝΤ. Όπως τα περιέγραψε ο Σόιμπλε, κατάλαβα ότι ΔΝΤ και Γερμανία τα έχουν βρει παρά τις δημόσιες αντιπαραθέσεις. Θα δουν τον τρόπο συμμετοχής της κάθε πλευράς στο ελληνικό πρόγραμμα” είπε.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα