Το vrisko.gr αγγίζει την κορυφή επισκεψιμότητας στην Ελλάδα

Το vrisko.gr αγγίζει την κορυφή επισκεψιμότητας στην Ελλάδα

Σε διαρκή άνοδο το Vrisko.gr. Πόσους μοναδικούς χρήστες προσέλκυσε τον Ιανουάριο

Το vrisko.gr αγγίζει την κορυφή επισκεψιμότητας στην Ελλάδα σύμφωνα με την πιστοποιημένη μέτρηση της Ένωσης Εκδοτών Διαδικτύου (ΕΝΕΔ).

Το vrisko.gr, τον Ιανουάριο ξεπέρασε τους 2.622.000 μοναδικούς επισκέπτες, σύμφωνα με την πιστοποιημένη μέτρηση που παρέχεται στα μέλη – συνδεδεμένους εκδότες της Ένωσης Εκδοτών Διαδικτύου (ΕΝΕΔ) και είναι το 2ο site  σε αριθμό μοναδικών επισκέψεων (unique browsers), ανάμεσα στα μεγαλύτερα και πιο αναγνωρίσιμα ελληνικά sites που καταμετρά η ΕΝΕΔ.

Το vrisko.gr αποφάσισε να ενταχθεί στην ΕΝΕΔ προκειμένου οι μετρήσεις της επισκέψιμότητας του να είναι πιστοποιημένες από την μοναδική επίσημη ανεξάρτητη πηγή μέτρησης. Τα αποτελέσματα είναι ανά πάσα στιγμή διαθέσιμα στο κοινό στη διεύθυνση http://www.ened.gr/stats. Αυτή τη στιγμή το vrisko.gr αποτελεί το μοναδικό online μέσο τοπικής προβολής επαγγελματιών και επιχειρήσεων με πιστοποιημένη μέτρηση επισκεψιμότητας.

Η συνεχής ανοδική πορεία του www.vrisko.gr από την έναρξη της λειτουργίας του έως σήμερα, το αναδεικνύει στο πλέον αποτελεσματικό μέσο προβολής επαγγελματιών και επιχειρήσεων, αποτελώντας το σημείο «συνάντησής» τους με τους καταναλωτές της περιοχής τους.

Στη βάση δεδομένων του περιλαμβάνονται περισσότερες από 700.000 εταιρείες και επαγγελματίες. Η πληρότητα, εγκυρότητα και αξιοπιστία της διασφαλίζονται με την καθημερινή ανανέωσή της και τον συνεχή εμπλουτισμό της.

Λίγα λόγια για τη Newsphone Hellas

Η Newsphone Hellas είναι πρωτοπόρος εταιρεία στο χώρο της παροχής υπηρεσιών επικοινωνίας, περιεχομένου και εφαρμογών μέσω εναλλακτικών δικτύων σταθερής και κινητής τηλεφωνίας και Internet. Μέσω του 11880, του Έντυπου Επαγγελματικού Καταλόγου 11880 και του www.vrisko.gr δίνει αφενός μια ολοκληρωμένη λύση αναζήτησης (local search) στους χρήστες και αφετέρου τη δυνατότητα ολοκληρωμένης ηλεκτρονικής και έντυπης προβολής σε κάθε επιχείρηση ή επαγγελματία.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα