Γιατί η Λέα Σεϊντού και η Αντέλ Εξαρχόπουλος δεν θα δουλέψουν ξανά με τον Αμπντελατίφ Κεσίς;

Γιατί η Λέα Σεϊντού και η Αντέλ Εξαρχόπουλος δεν θα δουλέψουν ξανά με τον Αμπντελατίφ Κεσίς;

Οι πρωταγωνίστριες του "Η Ζωή της Αντέλ", αποκαλύπτουν πως ο σκηνοθέτης τους ήταν δεσποτικός, τα γυρίσματα κόλαση και οι ερωτικές σκηνές, too much (Vid)

Στο φεστιβάλ των Καννών δεν θα μπορούσες να διακρίνεις κανένα ίχνος αυτής της δυσφορίας όσο κι αν προσπαθούσες. Οι δυο ηθοποιοί κι ο σκηνοθέτης ήταν συνεχώς ο ένας στην αγκαλιά του άλλου με αποκορύφωμα την βραδιά του θριάμβου τους, όταν για πρώτη φορά ένας Χρυσός Φοίνικας απονεμήθηκε όχι μόνο στον δημιουργό μιας ταινίας, αλλά και στις δυο βασικές ηθοποιούς του.

Και η αλήθεια είναι πως δεν έπρεπε να έχουν παράπονο, αφού το φιλμ τις μεταμόρφωσε στις δύο πιο αναγνωρίσιμες σταρ του Γαλλικού σινεμά ίσως από την εποχή της Μπε Μπε και θα συνεχίζει να το κάνει καθώς η διαδρομή του στις αίθουσες του πλανήτη δεν έχει ακόμη αρχίσει.

Ομως οι δικές τους αντιδράσεις δεν είναι οι μόνες, απέναντι στην ταινία, αφού από νωρίς ήδη, οι τεχνικοί που είχαν δουλέψει στο φιλμ είχαν παραπονεθεί για τις συνθήκες εργασίας και τις ατελείωτες ώρες, ενώ και η συγγραφές του κόμικ πάνω στο οποίο βασίστηκε το φιλμ Ζιλί Μαρό, είχε τις δικές της αντιρρήσεις για τον τρόπο που ο Κεσίς χειρίστηκε την σεξουαλικότητα των ηρωίδων της.

Τώρα με αφορμή την προβολή της ταινίας στο Τελιουράιντ, η Λέα και η Αντέλ έδωσαν μια κοινή συνέντευξη που αποκαλύπτουν πως δεν ήταν όλα ρόδινα στα γυρίσματα.

Διαβάστε μερικά αποσπάσματα αποκλειστικά στο flix.gr

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα