Η Vodafone φέρνει τη μαγεία Disney στους δέκτες μικρών και μεγάλων παιδιών

Η Vodafone φέρνει τη μαγεία Disney στους δέκτες μικρών και μεγάλων παιδιών

Τα χρόνια περνούν, αλλά η αξία των οικογενειακών στιγμών με ταινίες Disney παραμένει σταθερή

Σε μια κοινωνία στην οποία κυριαρχεί η ταχύτητα και οι γρήγοροι ρυθμοί, όλοι έχουμε ανάγκη να πατήσουμε σε ένα νοητό τηλεκοντρόλ το κουμπί της “παύσης”, να πάρουμε μια ανάσα και να περάσουμε όμορφες στιγμές με την οικογένειά μας. Οι εξελίξεις και οι συσσωρευμένες καθημερινές υποχρεώσεις κάνουν μικρούς και μεγάλους να μεγαλώνουν πιο γρήγορα και να αφήνουν πίσω την παιδικότητα και την ανεμελιά.

Αν οι μεγάλοι είχαν την ευκαιρία να σταματήσουν τον χρόνο και να γυρίσουν πίσω στις πιο ξέγνοιαστες παιδικές αναμνήσεις και χαρούμενες οικογενειακές τους στιγμές, σίγουρα θα έβλεπαν τους εαυτούς τους να παρακολουθούν μαζί με τους γονείς τους μια ταινία κινουμένων σχεδίων, κατά πάσα πιθανότητα της Disney.

Και αυτό γιατί το μεγαλύτερο κατόρθωμα του Walt Disney και του στούντιο παραγωγής του είναι που κάνει τα παιδιά να ταυτιστούν με τους πολύχρωμους κινούμενους δισδιάστατους (μετέπειτα και τρισδιάστατους) ήρωές του. Να δουν τη ζωή μέσα από τα δικά τους μάτια, να γελάσουν με τις γκάφες και το χιούμορ τους, να συγκινηθούν με τις αλήθειες τους καθώς και να αναγνωρίσουν τις αξίες της αγάπης και της οικογένειας.

Η Vodafone θέλοντας να δώσει συνέχεια στις οικογενειακές αυτές στιγμές Disney, φέρνει τη μαγεία στους τηλεοπτικούς μας δέκτες: Το Vodafone TV φέρνει αποκλειστικά τις αγαπημένες ταινίες κινουμένων σχεδίων στο σπίτι σας, για 3 ολόκληρους μήνες.

Από 17/05 έως 17/08, όλες οι οικογένειες θα μπορούν να περνούν ποιοτικό χρόνο μαζί, απολαμβάνοντας ταινίες Disney, μέσα από την κατηγορία «Family Disney Magic» αποκλειστικά στο Vodafone TV. Εκεί, θα μπορείτε να απολαύσετε εντελώς δωρεάν τα μπερδέματα της Ραπουνζέλ, τις συνταγές του Ratatouille, τις περιπέτειες του Σίμπα και αμέτρητων ακόμη ηρώων.

Οι παραμυθένιες στιγμές, όμως, δεν τελειώνουν εκεί, αφού με την προβολή της αγαπημένης σας ταινίας μπαίνετε αυτομάτως στην κλήρωση για να ζήσετε μια συναρπαστική εμπειρία στο Παρίσι, κερδίζοντας ένα από τα 5 ταξίδια για όλη την οικογένεια, γνωρίζοντας από κοντά τους αγαπημένους ήρωες της Disney!

Ετοιμαστείτε για ένα τρίμηνο όπου η οικογένεια δεν θα μπορεί να ξεκολλήσει από το σπίτι και όπου όλοι μας θα έρθουμε λιγάκι πιο κοντά, αξιοποιώντας τον χρόνο μας στο μέγιστο! Στο τέλος της ημέρας αυτό είναι που αξίζει άλλωστε. Γιατί η καλύτερη σύνδεση είναι αυτή της οικογένειας.

Τα χρόνια μπορεί να περνούν, αλλά σίγουρα μαζί με την οικογένεια μας και τη Vodafone μπορούμε να χτίσουμε δυνατές μαγικές στιγμές.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα