Κύκλοι ΣΥΡΙΖΑ: Δεν επιβεβαιώνεται το δημοσίευμα του Spiegel για τα ελληνικά ομόλογα

Κύκλοι ΣΥΡΙΖΑ: Δεν επιβεβαιώνεται το δημοσίευμα του Spiegel για τα ελληνικά ομόλογα
Greeces main opposition SYRIZA party Congress in the Indoor Hall of Tae Kwon Do in Paleo Faliro, Athens, Greece on January 3, 2015. / Tae Kwon Do , 3 2015. Nick Paleologos / SOOC

Τι λένε στον ΣΥΡΙΖΑ για το δημοσίευμα του Spiegel. Τι είχε υποστηρίξει το περιοδικό

Με βάση αξιόπιστες πληροφορίες που έχουν περιέλθει σε γνώση, κορυφαίων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, τα όσα αναφέρονται στο δημοσίευμα του Spiegel περί μη αποδοχής των ελληνικών ομολόγων από την ΕΚΤ κάθε άλλο παρά επιβεβαιώνονται.

Κύκλοι της Κουμουνδούρου επισημαίνουν ότι “το πραγματικό, ερώτημα που καλείται να απαντήσει ο κ. Σαμαράς είναι να μας ξεκαθαρίσει ποια είναι η θέση του μπροστά στην επικείμενη συνεδρίαση του ΔΣ της ΕΚΤ σχετικά με τα αποδοχή των ελληνικών ομολόγων, αλλά και την πρόθεση του κ. Ντράγκι να αυξήσει την ρευστότητα του ευρωσυστήματος» καταλήγουν.

Υπενθυμίζεται ότι το γερμανικό περιοδικό επικαλείται ενημέρωση του Μ. Ντράγκι προς τη γερμανίδα Άνγκελα Μέρκελ και τον υπουργό Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε σχετικά με το περιεχόμενο ανακοινώσεων στο διοικητικό συμβούλιο της ΕΚΤ την επόμενη Πέμπτη, 22 Ιανουαρίου.

Φωτογραφία: sooc.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα