Το σχόλιο του πρωθυπουργού σε ερώτηση πολίτη

Το σχόλιο του πρωθυπουργού σε ερώτηση πολίτη
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-Μικροεπεισόδιο σημειώθηκε όταν έφτασε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στο χώρο της έκθεσης για να επισκεφτεί περίπτερα-Προσπάθησε να τον πλησιάσει άγνωστος στα εγκαίνια του ρωσικού περιπτέρου αλλά οι άνδρες της ασφάλειας τον απομάκρυναν.(EUROKINISSI-ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΣΙΝΑΣ) Eurokinissi

Την ώρα που ο Έλληνας πρωθυπουργός και ο αναπληρωτής πρωθυπουργός της Ρωσίας μιλούσαν στο ρωσικό περίπτερο, ένας πολίτης τον πλησίασε και τον ρώτησε γιατί δεν συνεργάστηκε με τον Σαμαρά (Pics)

Με ψυχραιμία και χιούμορ αντιμετώπισε ο Αλέξης Τσίπρας την ερώτηση ενός πολίτη στη Θεσσαλονίκη. Όλα ξεκίνησαν όταν ο άνδρας κατάφερε να πλησιάσει τον Έλληνα πρωθυπουργό, την ώρα που έκανε δηλώσεις δίπλα στον αναπληρωτή πρωθυπουργό της Ρωσίας εγκαινιάζοντας το ρωσικό περίπτερο στο χώρο της  Διεθνούς  Έκθεσης.

Ο άνδρας πήγε δίπλα στον πρωθυπουργό και τον ρωτούσε γιατί δεν συνεργάστηκε με τον Αντώνη Σαμαρά. Εκεί παρενέβησαν άμεσα οι άνδρες ασφαλείας του πρωθυπουργού και απομάκρυναν τον άνδρα από το χώρο.

Ο Αλέξης Τσίπρας παρέμεινε ψύχραιμος και δε φάνηκε ενοχλημένος ενώ έδειξε πρόθυμος να εξηγήσει τους λόγους που δε συνεργάστηκε με τον πρώην πρωθυπουργό, αλλά προφανώς εκείνη δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή για να το κάνει.

Συγκεκριμένα σχολίασε χαμογελώντας: “Ήθελε να μάθει τους λόγους που δεν συνεργάστηκα με τον Σαμαρά. Θα εξηγήσω αργότερα στον φίλο μας γιατί δε συνεργάστηκα. Αυτά συμβαίνουν” είπε ο πρωθυπουργός.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα