Ραγκούσης: Η Εκκλησία επιχειρεί να ποινικοποιήσει την αντίθετη άποψη

Ραγκούσης: Η Εκκλησία επιχειρεί να ποινικοποιήσει την αντίθετη άποψη
Celebratory event for the third year anniversary since the establishment of the To Potami party, in Athens, on March 11, 2017 / , , 11 , 2017 SOOC

"Δεν μπορεί η κ. Γεννηματά να σιωπά για ένα τέτοιο θέμα", ανέφερε ο υποψήφιος για την ηγεσία της κεντροαριστεράς, σχετικά με το εξώδικο της Ιεράς Συνόδου προς το πρόσωπό του

Αιχμές κατά της Φώφης Γεννηματά για την σιωπή της στη διένεξή του με την Εκκλησία άφησε μιλώντας στο Ραδιόφωνο 24/7 και στο Live News με το Δημήτρη Χατζηνικόλα  ο υποψήφιος για την ηγεσία της Κεντροαριστεράς Γιάννης Ραγκούσης.

“Δεν μπορεί η κ. Γεννηματά να σιωπά για ένα τέτοιο θέμα”, ανέφερε ο κ. Ραγκούσης και πρόσθεσε ότι εάν αυτή η σιωπή της προέδρου του ΠΑΣΟΚ έχει σχέση με τις επερχόμενες εκλογές για την ηγεσία της Κεντροαριστεράς και γίνεται για λόγους ψηφοθηρικούς, αυτό είναι ακόμη χειρότερο.

Ο κ. Ραγκούσης , αναφερόμενος στο εξώδικο της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου προς το πρόσωπό του, έκανε λόγο για προσπάθεια ποινικοποίησης από την πλευρά της Εκκλησίας της αντίθετης άποψης και την κάλεσε να σεβαστεί τους νόμους της πολιτείας και τη διάκριση των εξουσιών.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα