Κωνσταντινόπουλος στο Ραδιόφωνο 24/7: Να υπάρξει εθνική ομάδα διαπραγμάτευσης

Κωνσταντινόπουλος στο Ραδιόφωνο 24/7: Να υπάρξει εθνική ομάδα διαπραγμάτευσης
η Κοινοβουλευτική Ομάδα της Δημοκρατικής Συμπαράταξης διοργανώνει ημερίδα για τη διαχείριση των «κόκκινων» επιχειρηματικών και επαγγελματικών δανείων. Εισαγωγή: Βασίλης Κεγκέρογλου Γραμματέας Κ.Ο. Δημοκρατικής Συμπαράταξης Ομιλία: Φώφη Γεννηματά, Επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Πρόεδρος ΠΑΣΟΚ Χαιρετισμοί: βΚΌΘανάσης Θεοχαρόπουλος, Πρόεδρος ΔΗΜΑΡ βΚΌΟδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, Υπεύθυνος του Τομέα Ανάπτυξης Κ.Ο. της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Συνοπτική παρουσίαση πρότασης: Σπύρος Φράγκος σΤΗ ΦΩΤΟ Η ΦΩΦΗ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΦΩΤΟ ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSI Eurokinissi

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ μίλησε στο Ραδιόφωνο 24/7 κατηγορώντας την κυβέρνηση για τους χειρισμούς της στο θέμα της διαπραγμάτευσης που όπως είπε δε θα φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα

Επίθεση στην κυβέρνηση με αφορμή τη διαπραγματευτική τακτική που ακολουθεί έναντι των εταίρων εξαπέλυσε μιλώντας στο Ραδιόφωνο 24/7 και την εκπομπή “Αντίμετρα” του Στέφανου Τζανάκη και του Γιώργου Μελιγγώνη ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος.

“Η κυβέρνηση αποτυγχάνει σε ό,τι κάνει και ρίχνει μήλο στο νερό των εταίρων. Οι επενδυτές όμως εάν δεν δουν αλλαγές δεν θα έρθουν να βάλουν τα λεφτά τους και άρα δεν θα υπάρξουν θέσεις εργασίας.” είπε ο κ.Κωνσταντινόπουλος ενώ καταλόγισε διγλωσσία στα κυβερνητικά στελέχη.

“Δεν έχω καταλάβει ποιος είναι ο στόχος της κυβέρνησης. Την μια κάνει κριτική στη Γερμανία και την άλλη ο υπουργός Οικονομικών λέει ότι ο Σόιμπλε έχει πρόταση για λύση. Στο τέλος δεν θα πάρουμε ούτε την ποσοτική χαλάρωση” εκτίμησε και ξεκαθάρισε πως η πρόταση της Δημοκρατικής Συμπαράταξης είναι η δημιουργία μια εθνικής ομάδας διαπραγμάτευσης.

“Ο πρωθυπουργός έπρεπε να ενημερώσει τους πολιτικούς αρχηγούς” είπε κλείνοντας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα