Τι κάνει ο Καραμανλής στη Θεσσαλονίκη;

Τι κάνει ο Καραμανλής στη Θεσσαλονίκη;

Πλήθος κόσμου, υποστηρικτών του κόμματος, αλλά και στελεχών της ΝΔ, υποδέχτηκαν τον πρώην πρωθυπουργό στη Θεσσαλονίκη κατά την προεκλογική του εκστρατεία, ενώ με θερμή χειραψία των καλωσόρισε ο Α. Τζιτζικώστας (Vids + Pics)

Την περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας επισκέφθηκε το πρωί της Παρασκευής ο πρώην πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής, ο οποίος βρίσκεται σήμερα στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο της προεκλογικής εκστρατείας της ΝΔ.

Πλήθος κόσμου, υποστηρικτών του κόμματος, αλλά και στελεχών της ΝΔ, υποδέχτηκαν τον πρώην πρωθυπουργό, ενώ με θερμή χειραψία των καλωσόρισε ο Απόστολος Τζιτζικώστας.

Οι δύο άντρες βρίσκονται στο γραφείο του περιφερειάρχη, ενώ όπως έγινε γνωστό, μετά το τέλος της συνάντησης, δεν θα κάνουν δηλώσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες του NEWS 247, ο κ.Καραμανλής μετά τη συνάντηση με τον κ.Τζιτζικώστα πήγε στα γραφεία της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής Θεσσαλονίκης της Ν.Δ και είχε συνάντηση με τον πρόεδρο της Διοικούσας Μηνά Σαμαντζίδη.

Και έξω από τα γραφεία της ΝΟΔΕ είχε συγκεντρωθεί κόσμος που του επιφύλαξε θερμή υποδοχή.

 

Μετά τη συνάντηση με τον κ.Σαμαντζίδη, είχε μία σύντομη συνάντηση με τους συνυποψήφιους του στην Α Θεσσαλονίκης και τους υποψήφιους της Ν.Δ στη Β Θεσσαλονίκης, με τους οποίους φωτογραφήθηκε. Χαριτολογώντας πριν φύγει τους είπε “να μη σας κρατάω από τον αγώνα σας” και κατέβηκε στον 4ο όροφο των γραφείων της ΝΟΔΕ όπου είχε δεύτερη συνάντηση με τις επιμέρους διοικούσες (ανατολικού τομέα, δυτικού τομέα και Β’ Θεσσαλονίκης). Εμφανίστηκε αισιόδοξος για το αποτέλεσμα.

Στη μία και μισή ο κ.Καραμανλής είχε συνάντηση με δημάρχους της περιοχής στη Μονή Λαζαριστών.

Στις οκτώ το βράδυ θα παραστεί σε ομιλία του εξαδέλφου του και υποψήφιου με τη Ν.Δ στις Σέρρες Κωστή Καραμανλή στους ετεροδημότες σερραίους της Θεσσαλονίκης στο Μακεδονία Παλάς (αυτή ήταν και η αφορμή της επίσκεψης του στη συμπρωτεύουσα) και στις εννέα θα παραστεί στην κοπή της πίτας της ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης.

(Πηγή Βίντεο και φωτογραφίες: thestival.gr)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα