Παπαμιμίκος για το επεισόδιο στο Περιστέρι: Η αλητεία και η ψευτομαγκιά δεν θα περάσουν

Παπαμιμίκος για το επεισόδιο στο Περιστέρι: Η αλητεία και η ψευτομαγκιά δεν θα περάσουν

Επίθεση του Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, Ανδρέα Παπαμιμίκου σε μέλη του Σύριζα και Ανταρσύα, με αφορμή το επεισόδιο κατά του πρωθυπουργού στο Περιστέρι

Φραστική επίθεση με υβριστικούς χαρακτηρισμούς εξαπολύθηκε από αγνώστους κατά την επίσκεψη του Αντώνη Σαμαρά στο Περιστέρι το απόγευμα της Πέμπτης και αμέσως μετά την άφιξη του πρωθυπουργού στο δημαρχείο της περιοχής, προκειμένου να συναντηθεί με το δήμαρχο Ανδρέα Παχατουρίδη.

Συγκεκριμένα, μια γυναίκα φώναξε εναντίον του “ήρθες στην πόλη της ανεργίας, δεν ντρέπεσαι λαϊκιστή;”, ενώ ένας ακόμη άνδρας άρχισε να να εξυβρίζει τον Αντώνη Σαμαρά και τη συνοδεία του και κινήθηκε απειλητικά εναντίον τους, φωνάζοντας “τι ήρθες να κάνεις εδώ, πουλημένε;”.

Η αστυνομία έκανε συστάσεις στους συγκεντρωμένους και τους απομάκρυνε από το σημείο, ενώ άντρες της προσωπικής φρουράς του πρωθυπουργού, τον απομάκρυναν από το σημείο και τον μετέφεραν μέσα στο δημαρχείο.

Το επεισόδιο έληξε με την παρέμβαση παριστάμενων αστυνομικών, οι οποίοι προχώρησαν μάλιστα σε τέσσερις προσαγωγές, Οι προσαχθέντες αφέθηκαν αργότερα ελεύθεροι.

Επίσης, κατά το φραστικό επεισόδιο που σημειώθηκε στο Περιστέρι, προπηλακίστηκε και ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, Ανδρέας Παπαμιμίκος, ο οποίος έσπευσε να σημειώσει στους προσωπικούς του λογαριασμούς σε Facebook και twitter ότι: “Να είναι σίγουροι πως αυτή η αλητεία και η ψευτομαγκιά δεν θα περάσει. Κάθε μέρα θα μας βρίσκουν σε δρόμους, πλατείες, γειτονιές. Στις 25 Ιανουαρίου εμείς θα είμαστε νικητές”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα