Θεοδωράκης: Ανάγκη να αντιμετωπιστεί η ανασφάλιστη εργασία, ειδικά στο χώρο του ίντερνετ

Θεοδωράκης: Ανάγκη να αντιμετωπιστεί η ανασφάλιστη εργασία, ειδικά στο χώρο του ίντερνετ
Processed with VSCOcam with s2 preset Copyright 2015. All rights reserved.

Συνάντηση με τον πρόεδρο και το γενικό γραμματέα της ΠΟΕΣΥ είχε ο επικεφαλής του Ποταμιού, ο οποίος ζήτησε να σταματήσουν τα κυβερνητικά παιχνίδια στο θέμα του ασφαλιστικού

Με τον πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών Δημήτρη Κουμπιά και το γενικό γραμματέα Γιάννη Σαββίδη συναντήθηκε σήμερα στο γραφείο του στη Βουλή ο Σταύρος Θεοδωράκης.

Οι εκπρόσωποι της ΠΟΕΣΥ ανέλυσαν στον επικεφαλής του Ποταμιού τα προβλήματα που προκύπτουν για τους εργαζόμενους και τους συνταξιούχους στον χώρο του Τύπου από ενδεχόμενη κατάργηση του αγγελιόσημου. Επίσης αναφέρθηκαν στην πρόταση δημιουργίας ενιαίου ταμείου εργαζομένων στα ΜΜΕ.

Ο Σταύρος Θεοδωράκης εξέφρασε την συμπαράστασή του στους αγώνες των εργαζομένων στο χώρο των ΜΜΕ και τόνισε ιδιαίτερα την ανάγκη για αντιμετωπιστεί το φαινόμενο της ανασφάλιστης εργασίας που έχει προσλάβει διαστάσεις, ειδικά στο χώρο του Ίντερνετ.

Πρόσθεσε επίσης ότι πρέπει να σταματήσουν τα κυβερνητικά παιχνίδια στο χώρο του Τύπου με αφορμή και το κρίσιμο θέμα του ασφαλιστικού. Το κλίμα γενικευμένης ανασφάλειας και η μαύρη εργασία στο χώρο των δημοσιογράφων υπονομεύουν τελικά την ίδια την ελευθερία του Τύπου, τόνισε.

Τον Σταύρος Θεοδωράκη συνόδευε ο εκπρόσωπος τύπου του Ποταμιού, Δημήτρης Τσιόδρας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα