Porsche 911 GT3. Επιδημία πυρκαγιών για το διάσημο supercar

Porsche 911 GT3. Επιδημία πυρκαγιών για το διάσημο supercar

Η Porsche σταματά τις παραδόσεις της 911 GT3 μετά τις απανωτές πυρκαγιές που ξέσπασαν χωρίς λόγο σε πέντε αυτοκίνητα τις τελευταίες εβδομάδες.

Όταν πρόκειται για πυρκαγιές σε supercars , το πρώτο όνομα που έρχεται στο μυαλό μας είναι η Ferrari. Φαίνεται όμως  ότι η Porsche έχει ένα παρόμοιο πρόβλημα με την 911 GT3 .

Το τελευταίο περιστατικό συνέβη στην Γουιλερστράσε στην Ελβετία και το αυτοκίνητο, αξίας 200.000 ελβετικών φράγκων, καταστράφηκε ολοσχερώς.

Ο οδηγός ήταν στην εθνική οδό A1 καθ ‘οδόν προς το Σεν Γκάλεν όταν άκουσε κάποιους περίεργους θορύβους που προέρχονται από τον κινητήρα .

Όταν βγήκε από το όχημα παρατήρησε διαρροή καυσίμου και καπνό να βγαίνει από το πίσω μέρος και αμέσως μετά άναψε φωτιά.  Η πυροσβεστική έφτασε μετά από λίγο, έσβησε την φωτιά, όμως το αυτοκίνητο είχε καταστραφεί ολοκληρωτικά.

Ένα άλλο παρόμοιο περιστατικό συνέβη μόλις την περασμένη εβδομάδα με μια εντελώς νέα 911 GT3 ( είχε κάνει μόλις 60 χλμ.) κοντά στο Αβελίνο στην Ιταλία . Την πρώτη προειδοποίηση για χαμηλή πίεση λαδιού ακολούθησε φωτιά, μετά από λίγα δευτερόλεπτα .

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα