Ermini Seiottosei 686. Από την Ιταλία με αγάπη

Ermini Seiottosei 686. Από την Ιταλία με αγάπη

H Ermini είναι μια νέα εταιρία κατασκευής αυτοκινήτων που δραστηριοποιείται στην Ιταλία και αποκάλυψε πρόσφατα το νέο Seiottosei , που στην ιταλική γλώσσα αντανακλά στον αριθμό 686. Το νέο αυτοκίνητο θα κάνει το παγκόσμιο ντεμπούτο του στο προσεχές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης .

Το Ermini Seiottosei έχει μήκος 4.120 χιλιοστά, πλάτος 1.850 χιλιοστά και μεταξόνιο 2.600 χιλιοστά . Το Ermini “χτίστηκε” σε σωληνωτό σασί ενώ το αμάξωμα είναι από ανθρακονήματα .

 

Η ισχύς προέρχεται από έναν 2.0 λίτρων 4 – κύλινδρο κινητήρα που αναπτύσσει 320 ίππους . Σχεδιασμένο από τον Giulio Cappellini το 686 κατασκευάστηκε από Osella. Με το Seiottosei η ιταλική εταιρία ελπίζει να αναβιώσει το εμπορικό σήμα ERMINI , η οποία άρχισε την κατασκευή σπορ αυτοκινήτων μετά το Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, αλλά στην πορεία των χρόνων χάθηκε.

 

Χάρη στο μικρό βάρος, μόλις 686 κιλά, το Ermini Seiottosei είναι σε θέση να επιταχύνει από 0 στα 100 χλμ/ώρα σε μόλις 3,5 δευτερόλεπτα ενώ η τελική ταχύτητα περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 270 χλμ./ώρα.

 

Η Ermini εξοπλίζει το Seiottosei με 6-τάχυτο σειριακό κιβώτιο , φρένα Brembo και ζάντες OZ Racing.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα