Βίντεο: O Χατζηδάκης ζητά να πιστέψουμε τον ΣΥΡΙΖΑ

Βίντεο: O Χατζηδάκης ζητά να πιστέψουμε τον ΣΥΡΙΖΑ

Όχι, δεν τρελάθηκε ο υποψήφιος με τη Ν.Δ βουλευτής Β' Αθηνών, αλλά τρολάρει την αξιωματική αντιπολίτευση με ένα προκλητικό βίντεο (Vid)

“Πιστέψτε τον ΣΥΡΙΖΑ!” παροτρύνει τους ψηφοφόρους ο υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία στη Β’ Αθηνών Κωστής Χατζηδάκης. Όχι δεν τρελάθηκε ο πρώην υπουργός, αλλά… τρολάρει την αξιωματική αντιπολίτευση με ένα βίντεο που ανέβασε στο youtube.

Με τον τρόπο αυτό ο κ.Χατζηδάκης επιχειρεί να πείσει τους πολίτες, που εξετάζουν το ενδεχόμενο να ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ θεωρώντας ότι δεν θα προχωρήσει σε ρήξη με την Ευρωπαϊκή Ένωση, να το ξανασκεφτούν. Κινείται δηλαδή στη γραμμή που έχει χαράξει ο Αντώνης Σαμαράς, ο οποιος στις ομιλίες του καλεί τους πολίτες να μην επιλέξουν ΣΥΡΙΖΑ πιστεύοντας πως δεν θα έλθει σε ακραία σύγκρουση.

“Οι βασικοί σύμμαχοι του ΣΥΡΙΖΑ σε αυτές τις εκλογές είναι αυτοί που δεν τον πιστεύουν. Αυτοί που νομίζουν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν εννοεί αυτά που λέει. Κάνουν λάθος. Ξέρω τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ από το πανεπιστήμιο ακόμη και από τη Βουλή και προς τιμήν τους εννοούν αυτά που λένε. Σε αντίθεση με το ΠΑΣΟΚ, που έλεγε πέντε και εννοούσε δύο, εδώ πρόκειται για διαφορετική περίπτωση.

Πιστεύουν ότι με την εκλογή τους θα αλλάξουν την Ευρώπη και τον κόσμο. Και αυτός είναι ο μεγάλος κίνδυνος για τη χώρα, ότι είναι εκτός πραγματικότητας. Αλλά ακόμη και εάν δεχτούμε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα κάνει κωλοτούμπα και θα τα βρει με την Ευρώπη, ποια η συμφωνία που θα κάνει, ποιο το περιεχόμενο της; Δε θα έχει μεταρρυθμίσεις, δε θα έχει αποκρατικοποιήσεις, δε θα έχει άνοιγμα αγορών; Τα αντίθετα από αυτά που λέει ο ΣΥΡΙΖΑ. Δε θα πιστεύουν σε τίποτε από αυτά που θα έχουν να εφαρμόσουν και θα γίνει μία χαοτική κατάσταση. Η χώρα πάλι θα πάει στα βράχια.

Ας το ξέρουμε λοιπόν και ας πιστεύουμε στα αυτιά μας και όχι στη φαντασία μας σε σχέση με αυτά που ο ΣΥΡΙΖΑ διακηρύσσει”, υποστηρίζει ειδικότερα ο κ.Χατζηδάκης. Μένει να φανεί εάν το βίντεο του θα γίνει viral και αν θα είναι αποτελεσματικό ή όχι.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα