Έχει και η Bugatti προβλήματα. Δεν… φαίνονται αγοραστές για 40 Veyron!

Έχει και η Bugatti προβλήματα. Δεν… φαίνονται αγοραστές για 40 Veyron!

Τι κι αν λέγεται Bugatti; Έχει κι αυτή τα προβλήματά της. Ενώ η παραγωγή της Veyron φτάνει στο τέλος της, 40 αυτοκίνητα δεν έχουν πουληθεί ακόμη. Η φίρμα πιστεύει πάντως πως στους προσεχείς 12 μήνες θα υπάρξουν αγοραστές.

Η Bugatti έχει σημαντικά προβλήματα όσον αφορά την πώληση των υπόλοιπων Veyron  που η αξία τους ανέρχεται σε όχι λιγότερο από 62,5 εκ. ευρώ.

Η παραγωγή της Bugatti Veyron ξεκίνησε το 2005 και η αρχική πρόβλεψη ήταν να κατασκευασθούν μόλις 300 κομμάτια, τα οποία και πωλήθηκαν σε ένα διάστημα 5 ετών.

Βλέποντας την απήχηση που είχε το ονειρικό supercar, η Bugatti προγραμμάτισε την κατασκευή επιπλέον 150 μονάδων του Grand Sport roadster, όμως για 40 αυτοκίνητα δεν έχουν βρεθεί ακόμη αγοραστές.

Αυτά τα 40 απούλητα Veyron έχουν αξία περίπου 62,5 εκ. ευρώ.

Η εταιρεία εκτιμά ότι όλα τα υπόλοιπα αυτοκίνητα θα πωληθούν εντός 12 μηνών , αλλά μην περιμένετε ένα διάδοχο αμέσως μετά. Ο διευθυντής Πωλήσεων της Bugatti για την Αμερική John Hill δήλωσε στο Bloomberg:  ” Δεν θα περίμενα μια ανακοίνωση για ένα καινούργιο μοντέλο σε διάστημα ενός – δύο χρόνων” .

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα