#asktsipras: Η διαδικτυακή συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα στο Twitter

#asktsipras: Η διαδικτυακή συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα στο Twitter
epaselect epa04508196 Pope Francis releases a white dove as he arrives at St Esprit church for a service in Istanbul, Turkey 29 November 2014. Also known as the Cathedral of the Holy spirit it is the second largest Roman Catholic church in the city and was built in Baroque style in 1846. The Pope's visit to Turkey will conclude 30 Nov. EPA/TOLGA BOZOGLU EPA

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας απαντά στους χρήστες του Twitter. Πώς μπορείτε να στείλετε τα ερωτήματά σας. ΔΕΙΤΕ LIVE ΕΙΚΟΝΑ

Στις 8 μ.μ., θα μεταδοθεί ζωντανά, η διαδικτυακή συνέντευξη που θα δώσει ο Αλέξης Τσίπρας στους πολίτες που θα του θέτουν ερωτήματα μέσω του twitter και του hashtag #asktsipras.

Ο Αλέξης Τσίπρας θα απαντήσει ζωντανά, σε ερωτήματα που θα του απευθύνουν οι πολίτες στο twitter.

Η εφημερίδα “ΑΥΓΗ” προσκάλεσε 7 χρήστες του “πολιτικού twitter”, εγνωσμένου κύρους, οι οποίοι καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα απόψεων, προκειμένου να επιμεληθούν της όλης διαδικασίας.

Ως συντακτική ομάδα θα επιλέγουν και θα ομαδοποιούν ζωντανά τα ερωτήματα, τα οποία και θα μεταφερθούν στο πάνελ.

  

H ομάδα αυτή αποτελείται από τους Γιάννη Μπογιόπουλο @yboyio (που έχει το ρόλο του συντονιστή της ομάδας), Φώτη Κόλλια @fotisk, Στράτο Σαφιολέα @stratosathens, Σώτο Μητρόγλου @sotomi, Γαλαξιάρχη @galaxyarchis, Jaquou Utopie @Jaquoutopie και Δολερό @doleross, ενώ τον συνολικό συντονισμό της εκδήλωσης έχουν οι Μιχάλης Παναγιωτάκης @talws, Ματθαίος Τσιμιτάκης @tsimitakis και Αποστόλης Καπαρουδάκης @O_Kanalarhis.

Το hashtag της συζήτησης είναι το #asktsipras και η παραπάνω ομάδα θα αρχίσει να συγκεντρώνει τις ερωτήσεις που θα καταφθάνουν, να τις ταξινομεί ανά κατηγορίες (πχ. οικονομικού ενδιαφέροντος, ερωτήσεις που αφορούν σε θέματα εξωτερικής πολιτικής κτλ) και να επιλέγει τα χαρακτηριστικότερα tweets από την κάθε κατηγορία στα οποία θα καλείται να απαντήσει ο Αλέξης Τσίπρας.

Τα ερωτήματα για λόγους τεχνικούς και πρακτικούς θα συγκεντρώνονται μέσω twitter και μόνο. Η συνέντευξη θα διαρκέσει μέχρι τις 9.15 μ.μ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα