Ψηφιακή δημιουργία και καινοτομία: Το Digitized είναι εδώ για τρίτη χρονιά

Ψηφιακή δημιουργία και καινοτομία: Το Digitized είναι εδώ για τρίτη χρονιά

Μάθετε τα πάντα για το μεγαλύτερο συνέδριο ψηφιακής δημιουργικότητας. Πώς μπορείτε να το παρακολουθήσετε (Pics + Vid)

Για τρίτη χρονιά το Digitized ανοίγει τις πόρτες του για τους ενδιαφερόμενους συνέδρους, το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου στην Κεντρική Σκηνή της Στέγης Γραμμάτων & Τεχνών.

Πρόκειται για ένα mini-conference που θέλει να αποτινάξει τον επίσημο χαρακτήρα των συνεδρίων και να λειτουργήσει ως μία πλατφόρμα επικοινωνίας και συγκέντρωσης δημιουργικών ανθρώπων που ασχολούνται με τα ψηφιακά μέσα.

Μετά τα δύο πρώτα απολύτως επιτυχημένα συνέδρια, φέτος το Digitized εξελίσσεται και αποκτά διεθνή “αέρα” ξεφεύγοντας από τα σύνορα της Ελλάδας.

Για πρώτη φορά, το παρών θα δώσουν πολύ σημαντικά ονόματα του παγκοσμίου χώρου της ψηφιακής δημιουργικότητας.

Φέτος αυξάνεται τόσο ο αριθμός των εισηγητών, όσο και η χρονική διάρκεια του συνεδρίου. Επιπλέον οι διοργανωτές υπερδιπλασιάζουν τον αριθμό των συνέδρων, έτσι ώστε να καλυφθεί η ζήτηση που υπάρχει.

Στο Digitized 2013 οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν διάφορα παράλληλα εργαστήρια, μαθαίνοντας έννοιες και πρακτικές όπως ο σχεδιασμός εφαρμογών για το Facebook ή ο σχεδιασμός θεμάτων για το WordPress.

Στο μέτωπο των εισηγήσεων, το συνέδριο είναι χωρισμένο σε τρεις ενότητες, η πρώτη εκ των οποίων είναι αποκλειστικά αφιερωμένη στο σχεδιασμό εφαρμογών για έξυπνες συσκευές.

Στο πάνελ των ομιλητών συναντάμε τον ιδρυτή του Wunderkinder, Jan Martin (Γερμανία), τον Creative Director της Serial Cut, Sergio del Puerto (Ισπανία), την Creative Strategy Director της Unit9, Sarah Cutler (Βρετανία) και τον διευθυντή της Hinderling Volkart, Michael Volkart (Ελβετία).

Πολύ σύντομα, θα ανακοινωθεί το πλήρες πρόγραμμα του συνεδρίου και των εργαστηρίων, το οποίο περιέχει κάποιες σημαντικές ακόμα εκπλήξεις.

Το κόστος για την παρακολούθηση του συνεδρίου είναι €60 (υπάρχει σημαντική έκπτωση για ανέργους και φοιτητές), ενώ τα πρώτα 100 εισιτήρια θα διατεθούν με έκπτωση 50%. To κόστος για την παρακολούθηση των workshop είναι €50.

Στο συνέδριο θα έχουν παρουσία και startups όπως το BugSense, το Pinnatta και το Taxibeat.

Η πλήρης λίστα με τους εισηγητές

Η διάθεση των εισιτηρίων έχει ήδη αρχίσει, και η διάθεση τους γίνεται στο digitized.gr/gettickets.

Μια ανασκόπηση του Digitized 2012, από το Pathfinder:

Το Digitized στο Twitter

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα