Δήλωση Καραμανλή εν όψει των εκλογών

Δήλωση Καραμανλή εν όψει των εκλογών
Event commemorating the 40 years since the foundation of the political Party New Democracy (Nea Dimokratia), at Onassis Cultural Center, in Athens, on Oct. 4, 2014 / 40 , , , 4 , 2014 Nikos Libertas / SOOC

"Όσο ισχυρότερη η ΝΔ, τόσο ασφαλέστερο το μέλλον για τον τόπο", το μήνυμα του πρώην πρωθυπουργού, Κώστα Καραμανλή. Τη στήριξη είχε ζητήσει το Μαξίμου

Την ανάγκη να προκύψει από τις κάλπες μία κυβέρνηση με ξεκάθαρο ευρωπαϊκό προσανατολισμό τονίζει ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής με δήλωση του εν όψει των εκλογών της 25 Ιανουαρίου.

Ο κ. Καραμανλής επισημαίνει ότι χρειάζεται πολιτική που δεν θα επιτρέψει να πάνε χαμένες οι μεγάλες θυσίες των πολιτών και τονίζει ότι αυτή την προοπτική διασφαλίζει η στήριξη και ενίσχυση της Νέας Δημοκρατίας.

«Ο τόπος χρειάζεται περισσότερο από ποτέ πολιτική σταθερότητα και βαθιές μεταρρυθμίσεις.

Χρειάζεται κυβέρνηση με ξεκάθαρο ευρωπαϊκό προσανατολισμό και σταθερή προσήλωση στον εθνικό στόχο της ανάπτυξης. Χρειάζεται πολιτική που δεν θα επιτρέψει να πάνε χαμένες οι μεγάλες θυσίες των πολιτών.

Αυτή την προοπτική διασφαλίζει η στήριξη και ενίσχυση της Νέας Δημοκρατίας. Όσο ισχυρότερη η Νέα Δημοκρατία τόσο ασφαλέστερο το μέλλον για τον τόπο. Για όλους αυτούς τους λόγους θα δώσουμε και πάλι τη μάχη στο πλευρό του Αντώνη Σαμαρά», αναφέρει ειδικότερα στη γραπτή ανακοίνωση του ο πρώην πρωθυπουργός.

Τη στήριξη του κ.Καραμανλή είχε ζητήσει το Μαξίμου , όπως και πριν τις ευρωεκλογές και πριν τις εκλογικές αναμετρήσεις του 2012. Ο πρώην πρωθυπουργός θα βρεθεί πιθανότατα και στη Θεσσαλονίκη (όπου η εκλογική του περιφέρεια) την ερχόμενη Τετάρτη στην ομιλία του κ.Σαμαρά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα