Μυστήριο με νεκρό νεαρό άντρα στην Κυψέλη

Μυστήριο με νεκρό νεαρό άντρα στην Κυψέλη
Επίσκεψη του υφυπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη στο Κέντρο Ημερήσιας Νοσηλείας (Κ.Η.Ν.) "Νίκος Κούρκουλος", την Δευτέρα 30 Ιανουρίου 2017. Το Κ.Η.Ν. αποτελείται από 6 ορόφους, ισόγειο και 3 υπόγεια, έχει συνολική επιφάνεια 4.000 τ.μ., δυναμικότητας 45 κλινών και είναι αναπόσπαστο μέρος του Ογκολογικού Νοσοκομείου Αθηνών "Ο Άγιος Σάββας". Στεγάζεται στο πρώην 6ο Ογκολογικό Νοσοκομείο του ΙΚΑ "Γεώργιος Γεννηματάς" (επί των οδών Ασωπίου και Παράσχου πλησίον της Λεωφόρου Αλεξάνδρας) το οποίο με χρηματοδότηση της Μαριάννας Λάτση, ανακατασκευάστηκε και εξοπλίστηκε. Στο Κ.Η.Ν. "Νίκος Κούρκουλος" οι ασθενείς υποβάλλονται σε χημειοθεραπείες ή επεμβάσεις και παίρνουν εξιτήριο την ίδια ημέρα. Ειδικότερα, το Κέντρο διαθέτει 3 χειρουργικές αίθουσες και έχει δυναμικότητα 45 κλινών, εκ των οποίων 26 κλίνες εξυπηρετούν ογκολογικούς ασθενείς Παθολογικού Τομέα που χρήζουν χημειοθεραπείας και 19 κλίνες εξυπηρετούν ασθενείς Χειρουργικού Τομέα. (EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ) Eurokinissi

Το θύμα περίπου 25 ετών βρέθηκε στη μέση του δρόμου αιμόφυρτος από περαστικό που ειδοποίησε το ΕΚΑΒ

Μυστήριο καλύπτει η ανθρωποκτονία σε βάρος ενός νεαρού άντρα περίπου 25 ετών, αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων, τον οποίο βρήκε αιμόφυρτο στη μέση του δρόμου ένας περαστικός περίπου μισή ώρα μετά τις 5 τα ξημερώματα στην Κυψέλη, στην συμβολή των οδών Ιππολύτου και Πατησίων.

Το θύμα έφερε τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο στον θώρακα και ο περαστικός ειδοποίησε αμέσως το ΕΚΑΒ. Ασθενοφόρο τον μετέφερε στο ΚΑΤ, κατά την διακομιδή του όμως άφησε την τελευταία του πνοή μέσα στο ασθενοφόρο.

Έρευνα για το περιστατικό διενεργεί το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής, για να ταυτοποιήσει τα στοιχεία του θύματος και να διαπιστώσει τα κίνητρα της δολοφονίας αλλά και τον δράστη.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα