Ακύρωσαν τη συναυλία τους στο Παρίσι οι U2. Σώα τα μέλη των Eagles of Death Metal

default image

Συντετριμμένοι δήλωσαν οι U2 από το τρομοκρατικό χτύπημα στο Παρίσι, ακυρώνοντας την προγραμματισμένη για το Σάββατο συναυλία τους

Την απόφαση να ακυρώσουν τη συναυλία που επρόκειτο να δώσουν το Σάββατο (14/11) στο Παρίσι, ανακοίνωσαν το πρωί της ίδιας μέρας και λίγες ώρες μετά τις αιματηρές τρομοκρατικές επιθέσεις στη γαλλική πρωτεύουσα, οι U2.

«Παρακολουθήσαμε με δυσπιστία και σοκ την εξέλιξη των γεγονότων στο Παρίσι και οι καρδιές μας πηγαίνουν σε όλα τα θύματα και τις οικογένειές τους στην πόλη», ανέφεραν σε δήλωσή τους τα μέλη του συγκροτήματος στην ιστοσελίδα τους.

«Είμαστε συντετριμμένοι από το χαμό των ζωών στο κονσέρτο των Eagles of Death Metal και οι σκέψεις και οι προσευχές μας είναι με τα μέλη του συγκροτήματος και τους fan τους. Ελπίζουμε και προσευχόμαστε ότι όλοι οι θαυμαστές μας στο Παρίσι είναι ασφαλείς», τονίζουν, επισημαίνοντας ότι θα πραγματοποιήσουν τη συναυλία τους στο Παρίσι “στην κατάλληλη ώρα”.

Σώοι οι Eagles of Death Metal

Σώοι βγήκαν από την τραγωδία στο θέατρο Μπατακλάν τα μέλη του συγκροτήματος Eagles of Death Metal, το οποίο έδινε συναυλία στο χώρο όταν εισέβαλαν ένοπλοι τρομοκράτες.

Συγγενείς του συγκροτήματος από την Καλιφόρνια των ΗΠΑ δήλωσαν ότι τα μέλη του είναι σώα και αβλαβή. Η σύζυγος του ντράμερ Τζούλιαν Ντόριο δήλωσε στην αμερικανική εφημερίδα Washington Post ότι ο σύζυγός της της τηλεφώνησε για να της πει ότι την “αγαπάει και ότι είναι καλά” και ότι “όλοι στη σκηνή κατάφεραν να γλυτώσουν”.

Ωστόσο η μητέρα του ντράμερ, η Μαριλού Ντόριο, δήλωσε στην ίδια εφημερίδα ότι ο γιος της και τα μέλη του συγκροτήματος κατάφεραν να γλιτώσουν, αλλά πρόσθεσε ότι ορισμένα μέλη της ομάδας τους δεν έχουν ακόμη εντοπιστεί.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα