Aston Martin Lagonda. Μια λιμουζίνα για σουλτάνους

Aston Martin Lagonda. Μια λιμουζίνα για σουλτάνους

Μπορεί ο τίτλος να μοιάζει υπερβολικός, όμως δεν είναι, αν σκεφτεί κάποιος ότι το νέο δημιούργημα της Aston Martin, η παραγωγή του οποίου θα ξεκινήσει στις αρχές του επόμενου χρόνου, θα προσφέρεται αποκλειστικά στην Μέση Ανατολή!

Προσφάτως λοιπόν ηAston Martin διέρρευσε τις πρώτες πληροφορίες σχετικά με την Lagonda, πριν από την έναρξη της παραγωγής του, στις αρχές του επόμενου έτους.

Το πολυτελές τετράθυρο μοντέλο της βρετανικής φίρμας περιγράφεται ως «κατά παραγγελία προϊόν” που θα κυκλοφορήσει σε «αυστηρά περιορισμένη παραγωγή». Η Lagonda θα είναι ένα έξτρα πολυτελές αυτοκίνητο το οποίο θα διαθέτει πάνελ αμαξώματος από ανθρακονήματα.

Η Aston Martin αρνήθηκε να δώσει πληροφορίες για τις τεχνικές προδιαγραφές του αυτοκινήτου, όμως, όλες οι εκτιμήσεις προβλέπουν ότι θα εξοπλίζεται με έναν V12 κινητήρα 6.0-λίτρων που θα αποδίδει περίπου 600 ίππους.

Το μοντέλο θα διατίθεται προς πώληση μόνο κατόπιν παραγγελίας και η τιμή θα είναι «ανάλογη με την αποκλειστικότητα, την ποιότητα του αυτοκινήτου και τα χαρακτηριστικά πολυτέλειας» που θα επιλέξει ο αγοραστής.

Δυστυχώς, η Lagonda θα  προσφέρεται αποκλειστικά στη Μέση Ανατολή.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα