Κωνσταντόπουλος στο Ραδιόφωνο 24/7: H Αθήνα είναι ασφαλής πόλη

Κωνσταντόπουλος στο Ραδιόφωνο 24/7: H Αθήνα είναι ασφαλής πόλη
ΑΘΗΝΑ-ΒΟΥΛΗ-Συζήτηση και ψήφιση επί της αρχής, των άρθρων και του συνόλου του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού «Αναγκαίες ρυθμίσεις για την εναρμόνιση της ελληνικής νομοθεσίας με το νέο Κώδικα Αντιντόπινγκ του Παγκόσμιου Οργανισμού Αντιντόπινγκ και άλλες διατάξεις».// ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ.(EUROKINISSI-ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ) Eurokinissi

Ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, μίλησε στο Ραδιόφωνο 24/7, για την τρομοκρατία και για το κατά πόσο αυτή απειλεί τους κατοίκους της πρωτεύουσας

Στις διαστάσεις που έχει λάβει η τρομοκρατία σε όλη την Ευρώπη, αναφέρθηκε ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ,Δημήτρης Κωνσταντόπουλος, μιλώντας στο Ραδιόφωνο 24/7 και την εκπομπή “Η Φυλή των Φίλων”, με τον Κώστα Αρβανίτη.

Ο κ.Κωνσταντόπουλος ερωτηθείς αν υιοθετεί την τοποθέτηση του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη, που με αφορμή το τρομοκρατικό χτύπημα εναντίον του Λουκά Παπαδήμου, δήλωσε πως “στη χώρα μας δεν υπάρχουν πια, ή περιορίζονται, ή κινδυνεύουν, τα δικαιώματα που έχουν οι πολίτες σε όλο τον ευρωπαϊκό χώρο” έσπευσε να πάρει σαφείς αποστάσεις τονίζοντας πως η εκτίμηση αυτή αποτελεί προσωπική άποψη του κ.Σημίτη.

“Ολόκληρη η Ευρώπη δέχεται έναν πόλεμο από την τρομοκρατία. Τα χτυπήματα είναι συνεχή. Η ασφάλεια των λαών της Ευρώπης δέχεται καταιγισμό από την τρομοκρατία. Η Αθήνα ωστόσο είναι μια ασφαλής πόλη, και ο λαός έδειξε τις κοινωνικές και δημοκρατικές του απόψεις απέναντι στους μετανάστες και τους πρόσφυγες. Η δήλωση του κ. Σημίτη είναι του ιδίου. Εγώ σας λέω ότι η Αθήνα είναι ασφαλής” ξεκαθάρισε ο κ.Κωνσταντόπουλος.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα