Τα καλύτερα μέρη για να επισκεφθείτε εάν είστε χορτοφάγοι

Τα καλύτερα μέρη για να επισκεφθείτε εάν είστε χορτοφάγοι

Αυτές είναι οι περιοχές του κόσμου που έχουν κάνει στροφή στη χορτοφαγική ζωή

Η ζωή ενός χορτοφάγου ταξιδιώτη μπορεί να είναι περισσότερο μία πρόκληση. Πλέον υπάρχουν άφθονα εστιατόρια σε πάρα πολλές χώρες του κόσμου, τα οποία δεν σερβίρουν κρέας προσελκύοντας ολοένα και περισσότερο αυτή την μερίδα ανθρώπων.

Δείτε παρακάτω ποιες περιοχές του κόσμου έχουν καταστήσει το vegan τρόπο ζωής:

 

ΑΦΡΙΚΗ

H υποσαχάρια Αφρική δεν ακολουθεί τον vegan τρόπο ζωής, ωστόσο οι χορτοφάγοι μπορούν να επισκεφθούν εστιατόρια με λιβανέζικη ή ινδική κουζίνα για να γευτούν πιάτα χωρίς κρέας. Εξαίρεση αποτελεί η Αιθιοπία, όπου η νηστεία αποτελεί μέρος της άσκησης της ορθόδοξης χριστιανικής πίστης.

 

ΒΡΑΖΙΛΙΑ

Τα φασόλια είναι δημοφιλή σε όλη τη Βραζιλία, από το Μεξικό μέχρι τη Χιλή και θα τα βρει κανείς σε διάφορα πιάτα συνοδευόμενα πάντα από λαχανικά όπως ντομάτες, καλαμπόκι και αβοκάντο, αλλά και με ρύζι και πατάτες. Η χώρα διαθέτει πολλά εστιατόρια για χορτοφάγους και είναι το καλύτερο μέρος για να δοκιμάσετε πολλούς συνδυασμούς λαχανικών.

 

ΣΑΝ ΦΡΑΝΣΙΣΚΟ – ΗΠΑ

Το Σαν Φρανσίσκο τα τελευταία χρόνια έχει παρουσιάσει μια ακμάζουσα απλή χορτοφαγική και βέγκαν σκηνή στη γειτονιά Haight-Ashbury, με τους νέους να κατατάσσουν την πόλη ως το μέρος με τα κορυφαία vegan εστιατόρια στον κόσμο, που σερβίρει εντυπωσιακή κουζίνα υψηλών προδιαγραφών και προσφέρει υπέροχη θέα στον κόλπο.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΣΤΟ FORTUNEGREECE

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα