To «Game of Thrones» γίνεται χαριτωμένο κι αποκαλυπτικό στο Comic-Con

To «Game of Thrones» γίνεται χαριτωμένο κι αποκαλυπτικό στο Comic-Con

Η συνήθως βουτηγμένη στο αίμα και την απογοήτευση σειρά του HBO, έδειξε μια διαφορετική πλευρά της, μέσα από ένα απολαυστικό βίντεο και αποκάλυψε μερικά πράγματα για τη συνέχεια.

Επιμέλεια: Γιώργος Κρασσακόπουλος

Το πάνελ του «Game of Thrones» που ήταν ένα από τα πολυαναμενόμενα του Comic-Con, αφού η βασισμένη στα βιβλία του Τζορτζ Ρ.Ρ. Μάρτιν έχει πλέον μεταμορφωθεί σε κάτι πολύ μεγαλύτερο από απλή τηλεόραση, σε ένα φαινόμενο που η ποπ κουλτούρα έχει πολλά χρόνια να βιώσει. 

Το πάνελ ξεκίνησε με τον πιο απροσδόκητο τρόπο, με ένα βίντεο γεμάτο από αστείες στιγμές από τα γυρίσματα και λάθη των ηθοποιών που έδειξαν μια μάλλον προσδόκητη πλευρά μιας σειράς της οποίας ο τέταρτος κύκλος είχε ως leitmotif την φράση «all men must die».

Και φυσικά ο θάνατος και ποιος θα τον συναντήσει στην συνέχεια στην σειρά, ήταν ένα από τα θέματα που απασχόλησαν πολύ την κουβέντα που είχαν με το κοινό, οι δημιουργοί του show Ντέιβιντ Μπένιοφ και Ντ. Μπ. Γουάις, ο συγγραφέας Τζορτζ Ρ.Ρ. Μάρτιν και οι ηθοποιοί Κιτ Χάρινγκτον, Σόφι Τέρνερ, Πέντρο Πασκάλ, και Μέιζι Γουίλιαμς.

Η Μάιζι Γουίλιαμς που υποδύεται την Αρια είπε ότι το πότε πρόκειται να πεθάνει είναι κάτι που την απασχολεί πολύ σε σχέση με τον χαρακτήρα της «μερικοί από εμάς ξέρουν λίγο πολύ την υπόθεση των βιβλίων και τι μας συμβαίνει σε αυτά, αλλά ξέρω ότι ο Ντέιβιντ και ο Νταν, έχουν την συνήθεια να σκοτώνουν χαρακτήρες που στα βιβλία ζουν και το αντίθετο, οπότε δεν μπορείς ποτέ να είσαι σίγουρη. Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να να είμαι καλή μαζί τους».

Κι αφού τα βιβλία δεν αποτελούν σίγουρο οδηγό για το ποιος ζει και ποιος πεθαίνει ίσως μόνος τρόπος για να καταλάβεις πως αποφασίζεται ποιος είναι ο επόμενος, να είναι αυτό που γελώντας είπε κάποια στιγμή ο Τζορτζ Ρ.Ρ. Μάρτιν: «το καλύτερο που έχει να κάνει κάθε ηθοποιός είναι να μην ζητήσει αύξηση στον μισθό του».

Δείτε βίντεο και τη συνέχεια του κειμένου στο flix.gr

Περισσότερο Game of Thrones:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα