Χρυσές Σφαίρες 2015: Η απονομή με τον τρόπο του Flix

Χρυσές Σφαίρες 2015: Η απονομή με τον τρόπο του Flix

Το Flix σας κλείνει ραντεβού: Κυριακή 11 Ιανουαρίου προς ξημερώματα Δευτέρας, ξενυχτήστε μαζί μας για να ζήσουμε μαζί την 72η τελετή απονομής των Χρυσών Σφαιρών και όσα θα συμβούν στη σκηνή του Beverly Hilton Hotel - ζωντανά, στο live blogging του Flix.gr.

Οπως κάθε χρόνο τέτοια μέρα, το Flix βάζει τα καλά του και ξενυχτάει για να παρακολουθήσει την τελετή απονομής των βραβείων των Ξένων Ανταποκριτών στο Χόλιγουντ, τις πιο γνωστές σε όλους Χρυσές Σφαίρες και να σας μεταφέρει λεπτό προς λεπτό όλα όσα θα συμβούν στη σκηνή και στα παρασκήνια του Beverly Hilton του Λος Αντζελες.

Πόσο «άγρια» θα είναι φέτος τα χρυσά κορίτσια Τίνα Φέι και Εϊμι Πόλερ; Τι θα φοράει η Αμάλ Αλαμουντίν που θα συνοδεύσει για πρώτη φορά σε επίσημη εκδήλωση τον Τζορτζ Κλούνεϊ που θα της αφιερώσει σίγουρα κατά την παραλαβή του τιμητικού Cecil B. DeMille βραβείου για την καριέρα του; Θα καταφέρει το «Boyhood» να επικρατήσει των πιο… οσκαρικών αντιπάλων του στο Δράμα και μπορούμε να θεωρούμε από τώρα το «Into the Woods» ως νικητή στην Κωμωδία ή Μιούζικαλ;

Δείτε εδώ το LIVE της 72ης τελετής απονομής των Χρυσών Σφαιρών

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα