Αποκαλυπτήρια για το νέο Renault Twingo

Αποκαλυπτήρια για το νέο Renault Twingo

Είναι όμορφο, θα διατίθεται αποκλειστικά σε 5θυρη έκδοση σε αντίθεση με τα προηγούμενα μοντέλα που ήταν τρίθυρα και θα εξοπλίζεται με 3κύλινδρους κινητήρες. Το νέο Renault Twingo είναι εδώ.

Το νέο Twingo είναι εντελώς διαφορετικό από τα δύο προηγούμενα μοντέλα, το καινοτόμο και πραγματικά ξεχωριστό Twingo της πρώτης γενιάς που έμεινε στην αγορά για 15 χρόνια (1992 – 2007), όσο και το πιο συμβατικό και αδιάφορο μοντέλο που είδαμε από το 2007 έως σήμερα .

 

Το νέο Twingo θα αναπτυχθεί επάνω σε μια κοινή πλατφόρμα που περιλαμβάνει μια σειρά από εξαρτήματα όπως επίσης και το σύστημα κίνησης, με το επικείμενο Smart Forfour.

Το νέο αυτοκίνητο θα διατίθεται μόνο πέντε αντί για τρεις πόρτες που είχαν οι προκάτοχοί του. Αυτή η νέα πλατφόρμα περιλαμβάνει και μια ακόμη καινοτομία, αφού ο κινητήρας είναι τοποθετημένος στο πίσω μέρος του αμαξώματος και η κίνηση μεταφέρεται στους πίσω τροχούς.

 

Οι πληροφορίες είναι πολύ περιορισμένες, όμως αυτό που αναφέρεται είναι ότι το νέο Twingo θα χρησιμοποιεί μια νέα σειρά 3κύλινδρων κινητήρων σε συνδυασμό τόσο με χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων, όσο και διπλού συμπλέκτη .

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα