Κουτσούμπας: ‘Ολοι μαζί μπορούμε να επιβάλλουμε ανατροπές και ριζικές αλλαγές

Κουτσούμπας: ‘Ολοι μαζί μπορούμε να επιβάλλουμε ανατροπές και ριζικές αλλαγές
Συγκέντρωση ττου ΠΑΜΕ για την Εργατική Πρωτομαγιά στο Σϋνταγμα την Παρασκευή 1 Μαΐου 2015. (EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ) Eurokinissi

Ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ έδωσε το παρών στην πορεία του ΠΑΜΕ στο κέντρο της Αθήνας. Κάλεσε τον λαό να αντιδράσει μαζικά στις πολιτικές λιτότητας

Ο  Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας τόνισε την ανάγκη για λαϊκή ενότητα και μαζική αντίδραση στις πολιτικές της κυβέρνησης, μέσα από τη σημερινή απεργία.

Συγκεκριμένα, ο κ. Κουτσούμπας δήλωσε: “Από σήμερα μπορεί να γίνει ένα νέο πιο δυναμικό ξεκίνημα με κλιμάκωση της λαϊκή πάλης. Ο κάθε τόπος δουλειάς, η κάθε γειτονιά, ο κάθε κλάδος πρέπει να γίνει κάστρο αντίστασης, διεκδικητικού αγώνα και αλληλεγγύης”.

Ο κ. Κουτσούμπας, κάλεσε τον λαό να αντιδράσει στη μνημονιακή πολιτική της κυβέρνηση, λέγοντας: “Οι εστίες αντίστασης, όλες αυτές που θα δημιουργούνται καθημερινά μπορούν να συνενώνονται με ενιαίους στόχους σε κλαδικό, τοπικό, πανελλαδικό επίπεδο, μαζί με όλο το υπόλοιπο λαϊκό εργατικό κίνημα. Με λαϊκή συμμαχία, με πάλη ενάντια στα μονοπώλια και τον καπιταλισμό όλοι μαζί μπορούμε να επιβάλλουμε ανατροπές, ριζικές αλλαγές στην οικονομία  και την κοινωνία για το καλό του λαού μας”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα