Στις φλόγες τυλίχθηκε το Honda NSX στη διάρκεια δοκιμών στο Νίρμπουργκρινγκ

Στις φλόγες τυλίχθηκε το Honda NSX στη διάρκεια δοκιμών στο Νίρμπουργκρινγκ

Ολοσχερής ήταν η καταστροφή του Honda (Αcura) NSX , που πραγματοποιούσε τις τελικές δοκιμές του στην πίστα του Νίρμπουργκρινγκ. Οι πωλήσεις του supercar αναμένεται να ξεκινήσουν το 2015.

Μόλις ένα 24ώρο πριν, σας ενημερώσαμε για το ολοακαίνουργιο Honda (Acura) NSX, που έκανε τις τελικές δοκιμές του στην πίστα του Νίρμπουργκρινγκ.

Όμως, αυτό ήταν και πάει. Το πανέμορφο πρωτότυπο, πήρε φωτιά, από άγνωστη προς το παρόν αιτία. Και, για να μην κρυβόμαστε, δεν πρόκειται ποτέ να μάθουμε το γιατί και το πως σε όλη αυτή την υπόθεση.

Στην διάρκεια ενός δοκιμαστικού γύρου, αυτόπτες μάρτυρες είδαν φλόγες να βγαίνουν από το πίσω άκρο. Ο οδηγός δοκιμών κατάφερε να φέρει το αυτοκίνητο στην άκρη της πίστας και απομακρύνθηκε χωρίς να υποστεί τον παραμικρό τραυματισμό.

Η φωτιά εξαπλώθηκε γρήγορα και κατέστρεψε ολόκληρο το αυτοκίνητο.

Όπως γράψαμε και χτες, το αυτοκίνητο θα κατασεκυάζεται από την νεοσύστατη Performance Manufacturing Center στο Οχάιο, όπου η εταιρία έχει προχωρήσει σε επενδύσεις 70 εκάτ. δολαρίων.

Το ιαπωνικό supercar θα διαθέτει ένα υβριδικό σύστημα κίνησης σε όλους τους τροχούς. Στους δύο εμπρός τροχούς έχουν τοποθετηθεί ισάριθμοι ηλεκτροκινητήρες οι οποίοι ενεργοποιούνται όταν χρειάζεται.

Ο V6 κινητήρας βενζίνης (θα αποδίδει κατά πάσα πιθανότητα 400 άλογα) είναι τοποθετημένος στο κέντρο του αμαξώματος και μεταφέρει την κίνηση στους πίσω τροχούς.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα