Επίθεση από αναρχικούς στο Βόλο καταγγέλλει ο Άδωνις Γεωργιάδης

Επίθεση από αναρχικούς στο Βόλο καταγγέλλει ο Άδωνις Γεωργιάδης
ΝΑΥΠΛΙΟ-Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΝΔ ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΣΤΗ ΝΟΔΕ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ.(EUROKINISSI-ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ) Eurokinissi

Ο υποψήφιος για την προεδρεία της Δημοκρατίας παρενέβη τηλεφωνικώς στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA και κατήγγειλε επίθεση σε βάρος του από ομάδα αναρχικών. Συγκέντρωση 50 αντιεξουσιαστών έξω από τον κινηματογράφο Αχίλλειον, ματαίωσε την εκδήλωση του βουλευτή

Ο Άδωνις Γεωργιάδης κατήγγειλε το απόγευμα της Τρίτης πως ομάδα αναρχικών εμπόδισε την εκδήλωση που είχε προγραμματίσει στα πλαίσια της περιοδείας στο Βόλο. Όπως καταγγέλλει στο NEWS 247 ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας η ομάδα αυτή με συγκέντρωσή της εμπόδισε ομιλία του που ήταν προγραμματισμένη στον κινηματογράφο Αχίλλειον στο κέντρο της πόλης.

Ο ίδιος δήλωσε στο δελτίο του MEGA: “Η πολιτεία πρέπει να μάθει ότι στη δημοκρατία υπάρχουν νόμοι που πρέπει να εφαρμόζονται. Εγώ δεν θέλω να εμποδίσω τους αντιεξουσιαστές να πουν τη γνώμη τους. Δεν καταλαβαίνω γιατί δια της βίας μπορούν να εμποδίσουν εμένα να πω τι γνώμη μου. Αυτή τη στιγμή που μιλάμε υπάρχει κόσμος εγκλωβισμένος μέσα στον κινηματογράφο Αχίλλειον, ο οποίος δεν μπορεί να φύγει”.

Σύμφωνα με πληροφορίες του NEWS 247 από την αστυνομίας, η ομιλία του κ. Γεωργιάδη που ήταν προγραμματισμένη για τις 19.00, καθυστέρησε. Κατά τις 19.40, 50 και πλέον άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου εμφανίστηκαν έξω από τον κινηματογράφο και άρχισαν να φώναζουν συνθήματα εναντίον του. Η αστυνομία ειδοποίησε το βουλευτή, ο οποίος αποφάσισε να αναβάλει την εκδήλωση.

Η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας

Η ΝΔ με αφορμή περιστατικό παρεμπόδισης από ομάδα αντιεξουσιαστών του βουλευτή και υποψηφίου προέδρου του κόμματος να προσέλθει σε προγραμματισμένη συγκέντρωση, με ανακοίνωσή της καλεί την κυβέρνηση να αναλάβει τις ευθύνες της, όπως τονίζει, πριν υπάρξουν ακόμα σοβαρότερα γεγονότα.

«Είναι αδιανόητο σε δημοκρατικά κράτη οργανωμένες ομάδες περιθωριακών στοιχείων να παρεμποδίζουν την προσέλευση βουλευτή σε χώρο προγραμματισμένης συγκέντρωσης. Είναι άλλη μία έκφραση βίας την οποία καταδικάζουμε απερίφραστα», αναφέρει στην ίδια ανακοίνωση το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα