Χρειάζεσαι πραγματικά γρήγορο internet; Τότε πρέπει να διαβάσεις αυτό το άρθρο

Χρειάζεσαι πραγματικά γρήγορο internet; Τότε πρέπει να διαβάσεις αυτό το άρθρο

Επειδή κακά τα ψέμματα, όταν μιλούμε για τεχνολογία, η ταχύτητα είναι το Α και το Ω, ας μιλήσουμε για VDSL. Ας μιλήσουμε για πραγματικά γρήγορο και σταθερό ίντερνετ και πως μπορείς να το αποκτήσεις σήμερα

Κάθε εποχή, από χρονιά σε χρονιά, η φράση “γρήγορο ίντερνετ” σήμαινε εντελώς διαφορετικά πράγματα. Από την περίοδο που αγοράζαμε με μανία κάρτες για να συνδεθούμε στην απλή γραμμή του τηλεφώνου, μέχρι τα 2Mbps ή τα 4Mbps και τη σημερινή κατάσταση όπου τα περισσότερα σπίτια έχουν έως 24Mbps.

Κι αν μπορούσες να διπλασιάσεις με μια κίνηση την ταχύτητα στο σπίτι σου; Θα μπορούσες να διαχειρίζεσαι τη γρήγορη σύνδεση στο διαδίκτυο με πολύ πιο αποτελεσματικό τρόπο και από κάθε γκάτζετ που μπορεί να σε συνδέσει με τον…. κυβερνοχώρο, είτε αυτό είναι το laptop, το έξυπνο κινητό σου ή το tablet. Μια υψηλή, αλλά και σταθερή σε υψηλά επίπεδα ταχύτητα που κάνει την “πολυπραγμοσύνη”, στην καθομιλουμένη “multitasking”, εφαρμογών και συσκευών παιχνιδάκι και πραγματική απόλαυση. Και φυσικά η υψηλή σύνδεση μεταφράζεται άμεσα σε downloading αστραπή και διαμοιρασμό αρχείο μεγάλου όγκου σε χρόνο dt.

Γνωρίστε το VDSL του ΟΤΕ

VDSL σημαίνει very high bit rate digital subscriber line ήτοι πολύ υψηλής ταχύτητας γραμμή συνδρομητή και ο ΟΤΕ μπορεί να την προσφέρει με την αξιοπιστία και τη σταθερότητα που διακρίνει τις υπηρεσίες του, ειδικά στο ζήτημα των υποδομών και των δικτύων internet.

Μια σύνδεση που θα σου λύσει τα χέρια. Σκέψου την ονειρική εκείνη μέρα που θα κατεβάζεις 1 GB σε λιγότερο από 3′ λεπτά και πόσο χρήσιμο και εξυπηρετικό μπορεί να φανεί κάτι τέτοιο για φωτογραφίες, μεγάλα αρχεία και φυσικά βίντεο. Ή ακόμη να μην κατεβάζεις ατελείωτα και μεγάλα αρχεία στον υπολογιστή σου, με το φόβο να μεταφέρεις και κάποιον ιό, αλλά να μπορείς να κάνεις video streaming, με μια ταχύτητα που δεν θα αφήνει περιθώρια για βίντεο που κολλάνε.

Η ταχύτητα στο ίντερνετ είναι το Α και το Ω και όσο το σκέφτεσαι, τόσο βρίσκεις περισσότερες εφαρμογές που με μια πραγματικά πολύ γρήγορη ταχύτητα μπορείς να επιλέγεις για τη δουλειά ή τη διασκέδασή σου. Όπως για παράδειγμα μια βίντεο κλήση  χωρίς παρεμβολές και διακοπές.

Και τέλος, για τους λάτρεις των games, τώρα που η δράση και όλο το παιχνίδι έχει μεταφερθεί online, μια αξιόπιστη και πραγματικά γρήγορη σύνδεση σημαίνει ατελείωτο gaming χωρίς πονοκέφαλο. Ακόμη και αν τα έτερα μέλη της οικογένειας ή του σπιτιού εν πάση περιπτώσει, θελήσουν να σερφάρουν παράλληλα στο διαδίκτυο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα